Nieuwe SWL lasers

Nieuwe SWL lasers van Laser 2000 Benelux

Door: Laser 2000 Benelux  02-11-2007

  • Uitzonderlijke golflengte en vermogens stabiliteit 
  • Vaste stof laser met kleine afmeting 
  • Golflengtes 633, 660, 780 en 785nm 
  • Speciale golflengtes op aanvraag 
  • Robuust, OEM-geschikt


Miniatuur werkpaard
De NewFocus SWL lasers geven u extreem smalle lijnbreedtes in een OEM behuizing, ontworpen voor betrouwbare stabiliteit.  U kunt kiezen uit verschillende golflengte-gebieden en NewFocus regelt de laser precies op uw gewenste (vacuum-) golflengte af.

De lange termijn vermogens- en golflengte stabiliteit maken deze laser een miniatuur werkpaard. Laservermogens zijn, afhankelijk van de gekozen golflengte, leverbaar tot 70 mW.

New Focus heeft de cavities van deze lasers zodanig ontworpen dat ze in een single longitudinale mode werken, zonder modehops en met minimale frequentie-drift. Geschikt voor metrologie en spectroscopische toepassingen.

Mocht u na het lezen van dit persbericht nog vragen hebben en/of geïnteresseerd zijn in verder beeldmateriaal, dan kunt u ons bereiken op ons directe telefoonnummer +31 (0)297-266 191 of contact op nemen met Sigurd van Hof.

Laser 2000 Benelux is gespecialiseerd in de distributie van lasers, op laser gebaseerde systemen, optische test- en meetapparatuur, optische componenten en fiber optiek voor industriële en wetenschappelijke toepassingen.