Zeer gunstig geprijsde YAG markeerlaser: Eur 22.700

Zeer gunstig geprijsde YAG markeerlaser: Eur 22.700 van Laser 2000 Benelux

Door: Laser 2000 Benelux  24-04-2008

De DPL Smart Marker van ACI Laser is een zeer gunstig geprijsde hoogwaardige laser voor het aanbrengen van lasermarkeringen. ACI Laser introduceerde deze zeer compacte diode-gepompte vaste stof laser als instapmodel op het gebied van lasermarkeren, tijdens de METAV tentoonstelling in Düsseldorf.

Het duidelijk, individueel markeren van onderdelen en producten wordt steeds belangrijker in steeds meer takken van industrie. De laser markeert een blijvende markeringen op vrijwel alle materialen zoals (glimmende) metalen, keramiek en diverse kunststoffen.

Met de DPLSmart Marker is het geen enkel probleem om een individuele, contrastrijke markering van werkstukken met allerlei denkbare vormen, zelfs in kleine productie runs, aan te brengen. Naast de extreem lage aanschafkosten, het gebruiksgemak, de lage verbruikskosten en de bijgeleverde grafisch georiënteerde labelling software, is ook de zeer compacte behuizing van het systeem een van de voordelen van de DPLSmart Marker.
Het gehele laser systeem wordt eenvoudig via de USB interface vanaf een PC aangestuurd met behulp van de flexibele en gebruiksvriendelijke markeersoftware.

De prijs van deze compacte diode-gepompte vaste stof laser is Eur. 22.700,00 excl. b.t.w.

Mocht u na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, dan kunt u ons bereiken op ons directe telefoonnummer +31 297 266 191 of contact opnemen met Sigurd van Hof.

Laser 2000 Benelux is gespecialiseerd in de distributie van lasers, op laser gebaseerde systemen, optische test- en meetapparatuur, optische componenten en fiber optiek voor industriële en wetenschappelijke toepassingen.