Logopediepraktijk Vleuterweide/Het Zand Saskia Veltkamp

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Middenburcht 116 , 3452 MT Vleuten, Utrecht
Vecht en Plassen

E-mail - Geen ingevoerd

Over Logopediepraktijk Vleuterweide/Het Zand Saskia Veltkamp

Logopediepraktijk Vleuterweide / het Zand

is gevestigd in Leidsche Rijn Utrecht. Het is een all-round logopediepraktijk in de kinderrijke wijk Vleuterweide en Het Zand. Kinderen en volwassenen kunnen in de praktijk terecht voor alle problemen op het gebied van de communicatie.

Ons team bestaat uit 3 logopedisten, die allen ingeschreven staan in het kwaliteitsregister paramedici. We zijn gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van stoornissen op het gebied van taal, spraak, stem, adem, gehoor en slikken.

De praktijk is op beide locaties gevestigd in een jong en dynamisch multidisciplinair gezondheidscentrum, zorgpoort Leidsche Rijn en Gezondheidscentrum Het Zand.
Logopedie op mamat met oog voor het individu!

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Speech Therapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Logopediepraktijk Vleuterweide/Het Zand Saskia Veltkamp in Middenburcht 116, Vleuten Utrecht 3452 MT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Vleuten Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Vleuten Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Vleuten Utrecht, 3452 MT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825656]