MOOI van Abrona

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Burchtpoort 16 , 3452 MD Vleuten, Utrecht
Vecht en Plassen

E-mail - Geen ingevoerd

Over MOOI van Abrona

Originele, handgemaakte cadeaus vindt u in de cadeauwinkel MOOI.. van Abrona. De kleurrijke winkel bevindt zich in de Cultuurcampus naast de bibliotheek, achter het nieuwe winkelcentrum van Vleuterweide.

De vrolijke cadeaus met kenmerken als eenvoud, puurheid en duurzaamheid worden voor het grootste deel handgemaakt door cliënten van Abrona, onder de eigen merknaam Abrona WAAR. Denk daarbij aan tuinpotten met mozaïek, schilderijen, papier-maché schalen, kaarsen, zeepjes, tassen, sieraden, keramiek en servies; stuk voor stuk ware kunstwerken.

Het merk Abrona WAAR staat voor kwaliteit en geeft een positieve uitstraling aan de mogelijkheden en talenten van de cliënten van Abrona, mensen met een verstandelijke beperking. Naast eigen producten verkopen wij een aanvullend assortiment boeken, speelgoed en woonaccessoires.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Vr
-
Za
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

19-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Gift Shops

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is MOOI van Abrona in Burchtpoort 16, Vleuten Utrecht 3452 MD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Vleuten Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Vleuten Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Vleuten Utrecht, 3452 MD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823174]