Praktijk voor Kinderfysiotherapie C de Groot K Schyns E van den Bosch K van Leeuwen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Wetering 10 , 3451 BM Vleuten, Utrecht
Vecht en Plassen

E-mail

Over Praktijk voor Kinderfysiotherapie C de Groot K Schyns E van den Bosch K van Leeuwen

Onze praktijk
Individuele zorg voor het kind en goede begeleiding van de ouders/verzorgers, daar staan wij voor. Plezier in bewegen is daarbij een voorwaarde voor een goede behandeling!

Kinderfysiotherapie
Kinderen leren spelenderwijs. Zo ontdekken zij bewegend de wereld en hun motorische vaardigheden. Als dit niet zo makkelijk gaat en de ontwikkeling langzamer gaat kan kinderfysiotherapie helpen.

Werkwijze
Na aanmelding van uw kind bespreken we de hulpvraag. We brengen het probleem in kaart aan de hand van een vraaggesprek en onderzoek en bepalen het beginniveau aan de hand van metingen en testen. Aan de hand van deze informatie wordt samen met u een behandelplan opgesteld.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

25-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Praktijk voor Kinderfysiotherapie C de Groot K Schyns E van den Bosch K van Leeuwen in Wetering 10, Vleuten Utrecht 3451 BM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Vleuten Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Vleuten Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Vleuten Utrecht, 3451 BM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815532]