tai chi

Door: Chama  25-09-2006
Trefwoorden: Tai Chi, Taijiquan, Stn

Subject: Taijidag Amsterdam 28 oktober

 
English version see below

 

Betreft: Open Taijidag 2006

18 september 2006

 

Beste,

  

Als overkoepelend orgaan tracht de Stichting Taijiquan Nederland de bekendheid en beoefening van taijiquan in Nederland te stimuleren én te verdiepen. Ook uitwisseling van taiji-beoefenaars onder elkaar en met elkaar in contact komen hoort tot ons doelstelling. De Open Taijidag is elk jaar weer het prachtige voorbeeld van hoe mensen samenkomen!

 

Dus opnieuw mogen wij je van harte uitnodigen voor de Open Taijidag. Dit jaar in Sporthallen Zuid, Amsterdam op zaterdag 28 oktober van 8.30 - 18.00 met:

·          De competitie in taijivormen en in pushing hands voor beginners en gevorderden

·          Diverse leuke workshops zoals als Taiji Bailong Bal en Taiji voor kinderen

·          Nieuw dit jaar is de demoshow van Chinese Krijgskunst van 13.00-14.00

·          De Taiji-markt, nu nog groter!

 

Na het evenement is er een groot diner wat door de STN gesponsord word, Voor officials, vips, vrijwilligers, jury leden etc is het gratis

voor alle mensen die gezellig wilen na praten , netwerken of gewoon even nagenieten is er de mogelijkheid om voor slechts 5 euro een volledig verzorgt buffet te genieten.

 

 

Deelnemers aan de competitie kunnen zich melden met een inschrijfformulier dat gepubliceerd wordt in de Taiji-vizier van augustus en te downloaden is via de STN-website (www.taijiquan.nl) en/of opvraagbaar is bij de STN.

 

Vrijwilligers (er is altijd een boel te doen op de Open Taijidag en vele handen maken licht werk!) kunnen zich melden met een aanmeldingsformulier. Deze is te downloaden via de STN-website (www.taijiquan.nl) en/of opvraagbaar bij de STN.

 

Ook kun je een kraam huren op de Taijimarkt. Het aanvraagformulier en huurvoorwaarden voor een kraam op de Taijimarkt via de www.taijiquan.nl en via de [email protected].

 

Als je folder materiaal hebt, neem deze mee op 28 oktober. Er is een speciaal daarvoor bestaande tafel waarop je informatiemateriaal een plekje krijgt.

 

Mis niet de demoshow van 13.00-14.00 met o.a. Chinese Leeuw van de Wushu Studenten Vereninging. Een demonstratie van de wushu school van lou Hoyer, Henny Eleonora met Hsing I, Kinderen en taiji, Wushu en meer! U leest meer over de Open Taijidag in de komende uitgaven van de Taiji-vizier.

 

 

We hopen je te mogen begroeten op zaterdag 28 oktober!

 

Voor mensen van de pers, journalisten en andere media liggen er natuurlijk vrijkaartjes klaar en is er tevens de mogelijkheid om deel te nemen aan het diner.

Voor meer informatie, vrijkaartjes, intervieuws  (ook van atleten of officials) kunt u contact opnemen met Joppe Douwes.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Joppe Douwes   

e-mail: [email protected]

tel: 0294 255240

 

Namens het bestuur van

Stichting Taijiquan Nederland

 


 

Dear,

 

 

The Dutch Taiji organisation 'Stichting Taijiquan Nederland' invites you to our annual event; the Open Taijiday on October 28th 2006 which includes a taiji and pushing hands tournament open for all styles. The tournament goals are promotion taiji, improvement of taiji skills, exchange of experience between athletes of the various countries and promotion of a healthy way of living..

 

Open Taiji Day will be held at Sporthallen Zuid, Amsterdam op saturday October 28th van 8.30 - 18.00 with:

·          A tournament in taijiquan and pushing hands for beginners and advanced

·          Multiple workshop throughout the day

·          A great demo show of Chinese Martial Arts 13.00-14.00

·          A Taiji-market

 

Athletes can registrater via the registration form included in this mail, visit our website for more information and update about the biggest taiji event in Holland www.taijiquan.nl).

 

We hope to see you on October 28th 2006!

 

 

Met vriendelijke groet,

 

 

Joppe Douwes

Vice chairman

 

 

On behalf of the members of the board of directors

Stichting Taijiquan Nederland

Trefwoorden: Stn, Tai Chi, Taijiquan