Fietsdomein

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zandweg 4 , 3962 EC Wijk bij Duurstede, Utrecht

E-mail

Over Fietsdomein

Welkom bij Fietsdomein, voor onbezorgd fietsplezier.

Bij ons staat service hoog in het vaandel. Wilt u een nieuwe fiets of tweedehands, elektrisch, sportief, kinderfiets of stadsfiets kopen?
Dan krijgt u bij ons zeer zeker de volle aandacht.

Wij helpen u graag bij het kiezen van uw mooie fiets, een fiets die precies is afgestemd op uw wensen, maar ook diegene welke voor u de juiste is wat betreft houding en maat.

Ook hebben wij een heel breed assortiment fietsaccessoires en fietskleding. Voel u welkom om heerlijk rond te kijken of samen met één van onze medewerkers de juiste producten uit te zoeken.

Natuurlijk bent u ook voor reparaties van harte welkom, met onze deskundige en vakbekwame medewerkers kunnen wij bijna elke fiets repareren. En wij bieden u een fietsverhuur service aan!

Wij hebben ruime parkeergelegenheid en mocht het gebeuren dat u even moeten wachten, er is altijd koffie, thee en chocolademelk.

Tot ziens bij Fietsdomein.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Do
-
Vr
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/fietsdomein
Twitter: https://twitter.com/Fietsdomein

Categorieën: Bike Shops, Motorcycle Dealer

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fietsdomein in Zandweg 4, Wijk bij Duurstede Utrecht 3962 EC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Wijk bij Duurstede Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wijk bij Duurstede Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Wijk bij Duurstede Utrecht, 3962 EC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3757740]