Kraantechniek Nederland b.v.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Voswijk 5 , 3961 NH Wijk bij Duurstede, Utrecht

E-mail

Over Kraantechniek Nederland b.v.

Verhuur, montage- en demontage van torenkranen en machinistenliften.

Bouwmachine Verhuur Nederland b.v. is verhuurder van torenkranen en machinistenliften van het merk Liebherr. Met ons arsenaal aan torenkranen kunnen wij vrijwel elke hijs klus op iedere hoogte en elk gewicht aan.

Kraantechniek Nederland B.V. is een gespecialiseerd bedrijf voor het monteren en demonteren van torenkranen, het verrichten van onderhoud en reparaties aan torenkranen en machinistenliften en het uitvoeren van al uw hijswerkzaamheden. Kraantechniek Nederland b.v. werkt nauw samen met Bouwmachine Verhuur Nederland b.v.

Het bedrijf beschikt over gespecialiseerd personeel en moderne transportmiddelen die een transport met een maximale lengte van 22 meter kunnen uitvoeren. Op onze werf hebben wij een eigen Liebherr torenkraan in een railrijdende opstelling ter beschikking, zodat laden en lossen niet afhankelijk is van mobiele kranen. Effectiviteit en snelheid kunnen hierdoor worden gewaarborgd tot een maximale capaciteit van 20 ton.

Het complete assortiment van Liebherr zit dan ook in ons leveringsprogramma. Van een Liebherr 13H met een hijscapaciteit van 500 kg. bij een vlucht van 22 meter tot aan de zwaarste torenkraan de 630 EC-H 40 met een hijscapaciteit van 8.500 kg. bij een vlucht van 80 meter.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
24 uur open

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Towing Equipment

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kraantechniek Nederland b.v. in Voswijk 5, Wijk bij Duurstede Utrecht 3961 NH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Wijk bij Duurstede Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wijk bij Duurstede Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Wijk bij Duurstede Utrecht, 3961 NH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825923]