Uitzinnig.nl viert 1e verjaardag met start van handige informatiebron

Uitzinnig.nl viert 1e verjaardag met start van handige informatiebron van Uitzinnig.nl

Door: Uitzinnig.nl  11-08-2008
Trefwoorden: Marketing, Nieuwsbrief, Dagje Uit

Uitzinnig.nl start een online nieuwsbrief met tips voor een dagje weg en korting op entreeprijzen. Vanaf nu kan iedereen zich gratis aanmelden. Vervolgens ontvang je 1 tot 4 keer per maand een overzicht per e-mail met de laatste tips en kortingsacties.

Voordeel voor bezoekers
Het voordeel voor leden van de nieuwsbrief is dat je automatisch een overzicht krijgt toegestuurd met leuke ideeën voor een uitje of een dagje weg. Daarnaast zijn er regelmatig kortingsacties van locaties en evenementen, zoals korting bij het online bestellen van toegangskaarten of bij aanschaf van een entreebewijs in combinatie met een ander aanbod. De nieuwsbrief vermeldt deze kortingsacties. Het plan is om op korte termijn ook gratis entreekaarten te verloten onder de leden van de nieuwsbrief.

Voordeel voor adverteerders
Voor adverteerders is deze nieuwsbrief een aantrekkelijk medium om hun locatie (museum, theater, muziekpodium e.d.), festival of evenement onder de aandacht te brengen; de nieuwsbrief vormt een betrouwbare omgeving en is zo een uitstekende plek om een boodschap uit te dragen.

Aanmelden voor de nieuwsbrief: http://www.uitzinnig.nl/tips/

Uitzinnig.nl bestaat 1 jaar
De lancering van deze nieuwsbrief volgt ruim een maand na de eerste verjaardag van de website. Op 22 juni 2007 is de website van Uitzinnig.nl gelanceerd.

Over Uitzinnig.nl
Uitzinnig.nl is een webplatform met een ruim overzicht van activiteiten en evenementen in geheel Nederland. Doel is om naast de bekende locaties en evenementen vooral ook de kleinere en lokale evenementen op de kaart te zetten. Via de gratis aanmelding kan iedereen een locatie of evenement onder de aandacht brengen. De opzet van de site zorgt er voor dat bezoekers toevallig in aanraking komen met verrassende activiteiten.
Opgericht in mei 2007 trekt Uitzinnig.nl momenteel meer dan 40.000 bezoekers per maand, die meer dan 165.000 pagina’s bezoeken.


Kijk voor meer informatie op www.uitzinnig.nl

Trefwoorden: Adverteerder, Adverteren, Campagne, Dagje Uit, Entreekorting, Mailing, Marketing, Nieuwsbrief, Tips, Uitgaanstips,