Brood- en Banketbakkerij Tersteeg

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dorpsstraat 33 , 3648 AE Wilnis, Utrecht
De Ronde Venen, Vecht en Plassen

E-mail

Over Brood- en Banketbakkerij Tersteeg

In 1910 begon Jan Tersteeg zijn eigen bakkerij op Voorweg 34 in Noorden.
Sinds 1929 staat de winkel aan de overkant op Voorweg 35. In 1951 volgde Bertus Tersteeg zijn vader op. En het is alweer sinds 1976 dat de derde generatie aan het roer staat, eerst Jan Tersteeg die de bakkerij van zijn vader overnam. In 1988 nam huidig eigenaar Bert Tersteeg het roer over van zijn broer. En de opvolging van Bert staat ook al klaar, namelijk zijn zoon Robbert Tersteeg. Kortom; Bakkerij Tersteeg is een echt familiebedrijf!

Vanaf 1988 zijn er veel dingen veranderd in de bakkerij. Allereerst werd de winkel in Noorden helemaal verbouwd. In 2008 werd door de dochter van Bert, Ilse Tersteeg en haar vriend, een 2e winkel in Kamerik geopend. Begin januari 2010 is de bakkerij verhuisd naar een geheel nieuwe locatie op het industrieterrein in Woerdense Verlaat. Eind januari 2011 hebben wij een 3e winkel in Wilnis geopend. Op 23 januari 2013 hebben wij onze nieuwe winkel in het winkelcentrum van Noorden geopend.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Bakeries

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Wilnis Utrecht

Is Brood- en Banketbakkerij Tersteeg in Dorpsstraat 33, Wilnis Utrecht 3648 AE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Webshop diensten in Wilnis Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wilnis Webshop per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Wilnis Utrecht, 3648 AE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817078]