Wie wordt DM-man van het jaar 2006?

Door: (bbp) Beerens-business Press  24-03-2006
Trefwoorden: Personalia, Awards

De genomineerden voor DM-award zijn bekend
Woerden, 23 maart 2006 – De genomineerden voor de titel ‘DM-man 2006’ zijn bekend. Dit jaar strijden vier mannen om de titel:
- Ruud van Munster, Brand & Customer Value Proposition Manager bij Shell;
- Ton Timmermans, directeur Marketing & Verkoop van Friesland Zorgverkeraars;
- Frans, Reichard, directeur en oprichter van Holy Cow! Direct Communications;
- Wijnand Jongen, directeur van Thuiswinkel.org.

Op dinsdag 25 april wordt tijdens het TPG Post DM-feest van TCD2006 in Club Storm (Utrecht) de winnaar bekend gemaakt. De titel wordt toegekend aan degene die zich in de afgelopen twaalf maanden in het DM-vak het meest positief heeft onderscheiden. Het kan daarbij zowel gaan om een prestatie binnen de organisatie, als om een prestatie die voor de gehele branche belangrijk is.

De vier zijn genomineerd door de adviesraad, die bestaat uit Allard Frederiks, hoofdredacteur van Adforesult; Paul Petermeijer, managing director van BBP; David Vink, CEO Lost Boys; Peter Joziasse, manager innovatie management TPG Post en Annelies Velders, campagne manager KPN Mobile. Deze adviesraad heeft de verschillende kandidaten die op de longlist stonden, beoordeeld op criteria als visie, onderscheidendheid en vernieuwendheid, durf en resultaat. Van Munster, Timmermans, Reichard en Jongen staken volgens de raad met kop en schouders boven de andere kandidaten op de longlist uit.
Vanaf dinsdag 28 maart kunnen vakgenoten stemmen op één van de vier genomineerden via www.tcd2006.nl/dmfeest. Afgelopen jaar ging de Award naar de enige vrouw op de shortlist van dat jaar, Marianne Robben, strategy director van Ara en co-auteur van het boek ‘Dialogisch Denken’. Zij is nu onder andere jurylid voor MailTreffer 2006.
De TCD2006 vindt van 25 tot en met 27 april a.s. plaats in de Jaarbeurs in Utrecht.

Trefwoorden: Awards, Personalia

Contact (bbp) Beerens-business Press

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share