Beautiek Schoonheidssalon De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Herman van Swaneveltpln 13 , 3443 HZ Woerden, Utrecht

E-mail

Over Beautiek Schoonheidssalon De

Sedert 1992 is schoonheidssalon “De Beautiek” gevestigd te Woerden.
Centraal gelegen in de randstad tussen de steden Utrecht en Gouda is ons instituut uitstekend bereikbaar zowel per auto (ruime parkeergelegenheid voor de deur) als met het openbaar vervoer.

Door de samenwerking met de Medische Kliniek voor Laser en Rimpelbehandelingen te Amsterdam hebben wij kwaliteit, medische kennis en jarenlange ervaringsdeskundigheid weten te koppelen.
De flitslampbehandelingen worden uitgevoerd met behulp van de Flash Lamp Ellipse, waarmee wij zeer goede resultaten bereiken bij duurzaam ontharen,huidverjonging,couperose en pigmentbehandelingen.

Voor de rimpelbehandelingen die met injectables worden uitgevoerd,(botox,sculptra, restylane en radiesse), maken wij gebruik van BIG geregistreerde artsen die eveneens lid zijn van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische geneeskunde)

Indien u een operatieve ingreep wilt laten uitvoeren in de kliniek in Amsterdam, bijvoorbeeld een ooglidcorrectie of een cheeklift, dan kunt u gebruik maken van onze persoonlijke haal en breng service.

Graag tot ziens bij schoonheidssalon “De Beautiek”!

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Beauty Salon

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Woerden Utrecht

Is Beautiek Schoonheidssalon De in Herman van Swaneveltpln 13, Woerden Utrecht 3443 HZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Beauty Salon diensten in Woerden Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Woerden Beauty Salon per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Woerden Utrecht, 3443 HZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3722773]