Veel voordelen met de nieuwe verpakking van BouwCenter mortels

Veel voordelen met de nieuwe verpakking van BouwCenter mortels van Bouwcenter Organisatie

Door: Bouwcenter Organisatie  17-07-2009
Trefwoorden: Bouw, Bouwmaterialen, Besparen

Vanaf heden worden de BouwCenter mortels verpakt in stevige, regendichte polyethyleen (plastic) zakken. Een belangrijk voordeel ten opzichte van de traditionele papieren zak is dat de mortel beter beschermd wordt. De mortel kan niet voortijdig nat worden door inwatering, waardoor uitharden wordt voorkomen. Er hoeft dus niet betaald te worden om de hard geworden mortel af te voeren. Bovendien is de mortel langer houdbaar. Deze nieuwe regendichte plastic verpakking kan de bouwer dus veel geld besparen.

Ergonomie
Ook op het gebied van ergonomie bieden deze zakken voordelen. De zakken zijn aan twee zijden voorzien van handgrepen die het oppakken en dragen een stuk makkelijker maken.

Milieuvriendelijker
Polyethyleen zakken zijn milieuvriendelijker in productie (minder energie en minder CO2 uitstoot). En polyethyleen is tot 50x recyclebaar.

Het assortiment
BouwCenter heeft de volgende producten in de vernieuwde verpakking:
- BouwCenter Betonmortel
- BouwCenter Metselmortel met kalk
- BouwCenter Metselmorel zonder kalk
- BouwCenter Zandcementmortel

Trefwoorden: Besparen, Betonmortel, Bouw, Bouwcenter, Bouwmaterialen, Bouwtechnische Producten, Inwatering, Metselmortel, Milieuvriendelijker, Mortel, Polyethyleen, Regendicht, Voordelen, Zandcementmortel,

Contact Bouwcenter Organisatie

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share