Elektrob Installaties BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Trasmolenlaan 8 G , 3447 GZ Woerden, Utrecht

E-mail

Over Elektrob Installaties BV

Elektrob een elektrotechnische bedrijf werkzaam op vele vakgebieden zoals licht- en krachtinstallaties, beveiligingssystemen, brandbeveiliging, toegangscontrole, camerabewaking, telematica, telefooncentrales, netwerken, paneelbouw en domotica. Ook voor zonnepanelen en laadpalen kunt u bij ons terecht.

Elektrob is een erkend UNETO- VNI (Unie van Elektrotechnische Ondernemers), BORG (Stichting Kwaliteit Borging Preventie) en VEB (Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven) installateur. De richtlijnen en voorschriften, die op grond daarvan worden gehanteerd betekenen voor klanten een extra garantie voor een oplossing ‘op maat’ voor hun opdrachten.

Wij zijn in het bezit van het VCA certificaat (Veiligheidscertificaat Aannemers). De richtlijnen en voorschriften die op grond daarvan worden gehanteerd betekenen voor onze klanten een extra garantie voor een oplossing “op maat” voor hun opdrachten.

Daarnaast zijn wij ook aangesloten bij uw Duurzame Installateur, een landelijk samenwerkingsverband tussen diverse installateurs op gebied van duurzame toepassingen zoals laadpunten, zonnepanelen en verlichting.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/elektrobBV

Categorieën: Electricians

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Elektrob Installaties BV in Trasmolenlaan 8 G, Woerden Utrecht 3447 GZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Woerden Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Woerden Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Woerden Utrecht, 3447 GZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819151]