Fysiotherapie & Manuele therapie Leidsestraatweg

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Leidsestraatweg 155 , 3443 BT Woerden, Utrecht

E-mail

Over Fysiotherapie & Manuele therapie Leidsestraatweg

Fysiotherapie 'Leidsestraatweg' is een fysiotherapie praktijk met een reeds lange historie in Woerden. De praktijk is op 1 april 1981 gestart en vanaf 1 januari 2006 is de praktijk een samenwerkingsverband aangegaan met Medicort te Utrecht.Sinds 1 januari 2007 is de praktijk vrij toegankelijk, er is dus geen verwijsbrief meer nodig.De praktijk is aangesloten bij alle zorgverzekeraars. U kunt hier terecht voor fysiotherapie, manueletherapie, revalidatie, long revalidatie, kaakfysiotherapie en de praktijk is aangesloten bij het ParkinsonNet.De praktijk biedt ook fitness op maat!

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

12-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie & Manuele therapie Leidsestraatweg in Leidsestraatweg 155, Woerden Utrecht 3443 BT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Woerden Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Woerden Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Woerden Utrecht, 3443 BT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820053]