Hilde van Oerle Praktijk voor Manueel Therapie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vijzelmolenlaan 6 , 3447 GX Woerden, Utrecht

E-mail - Geen ingevoerd

Over Hilde van Oerle Praktijk voor Manueel Therapie

De therapie die ik geef heeft als basis manueletherapie. Ik benader het lijf als een geheel. Lichaam en geest moeten in balans zijn om geen klachten te ervaren. Hoe bewegen de gewrichten en wervelkolom? Hoe beweegt de schedel? Zijn er strukturen vanuit de buik die beperkingen veroorzaken en zijn er fascies of spieren die voor een dysbalans zorgen? Dit is essentieel voor een goed funktionerend lijf. waarbij ook emotionele factoren een rol kunnen spelen bij het ontstaan of niet overgaan van klachten. Na een lichamelijk bewegingsonderzoek volgt een manuele behandeling die de bovengenoemde strukturen weer in balans brengt. Inzicht in de klachten en in eigen funktioneren vind ik daarbij erg belangrijk.

Openingstijden

Ma, Do
-
Di
-
Wo
-
Vr - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

07-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Woerden Utrecht

Is Hilde van Oerle Praktijk voor Manueel Therapie in Vijzelmolenlaan 6, Woerden Utrecht 3447 GX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Woerden Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Woerden Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Woerden Utrecht, 3447 GX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5226348]