HSB identification ontvangt internationale prijs in biometrie

HSB identification ontvangt internationale prijs in biometrie van Hsb Identification

Door: Hsb Identification  17-03-2009
Trefwoorden: Ict, Innovatie, Iris

“HSB identification heeft een passie voor de ontwikkeling van voorstaande producten met meer innovatiekracht dan enig ander concurrerend bedrijf.” concludeert Frost & Sullivan in haar rapport. “Deze innovaties hebben significant bijgedragen aan de ontwikkeling van de industrie. De expertise en capaciteit om een wereldwijd geaccepteerd product te ontwikkelen maakt HSB identification een waardig winnaar van deze award.”

“Uiteraard zijn wij trots op deze award, omdat dit onze marktpositie bevestigt. Wij zijn er de afgelopen jaren in geslaagd dit innovatieve product succesvol toe te passen bij diverse (inter)nationale klanten”, aldus Marcel Boogaard, general manager van HSB identification. “Onze klanten profiteren van onze jarenlange ervaring in kosteneffectieve, snelle en betrouwbare implementatie van nieuwe identificatie technologieën.”

De Frost & Sullivan Award voor Product Differentation Innovation wordt jaarlijks toegekend aan het bedrijf dat heeft bewezen producten te ontwikkelen of te verbeteren met meer innovatieve kracht dan concurrerende bedrijven en producten.

Frost & Sullivan Best Practices Awards onderscheiden bedrijven op verschillende regionale en mondiale markten, die opmerkelijke successen en superieure prestaties op het gebied van leiderschap, technologische innovatie, dienstverlening en strategische productontwikkeling hebben laten zien. Marktanalisten vergelijken marktpartijen en beoordelen hun prestaties door middel van diepte-interviews, analyses en diepgaand secundair onderzoek, met als doel de ‘best practices’ van de industrie vast te stellen.

Over HSB identification
HSB identification is een vooraanstaande leverancier van elektronische identificatie oplossingen voor personen. Het bedrijf heeft meer dan 15 jaar ervaring in biometrie en chipkaart technologie. De onderneming gebruikt het bewezen software identity management platform BioRegistrator voor implementatie van complete biometrische toepassingen. Belangrijke markten zijn overheid, zorg en internationale organisaties. Meer informatie over de activiteiten en referenties van HSB identification is te vinden op www.hsb.nl .

Over Frost & Sullivan
Frost & Sullivan, the Growth Partnership Company, is een gerenommeerd internationaal onderzoeksbureau gericht op bedrijven die hun groei willen versnellen. Het bureau helpt cliënten om een op groei gerichte bedrijfscultuur te verwezenlijken, waarmee effectieve groeistrategieën kunnen worden gegenereerd, geëvalueerd en geïmplementeerd. Frost & Sullivan heeft meer dan 30 kantoren verspreid over 6 continenten en ruim 45 jaar ervaring in samenwerking met multinationals, nieuwe bedrijven en investeerders. Ga voor meer informatie over de Frost & Sullivan’s Growth Partnerships naar www.frost.com.

 

Trefwoorden: Biometrie, Ict, Identificatie, Innovatie, Iris, Vingerafdruk