Dure licenties de deur uit!

Dure licenties de deur uit! van Netrex.nl

Door: Netrex.nl  03-06-2011
Trefwoorden: Internet, Webdesign, Content Management Systeem

 Droom je ook wel eens van een licentievrije infrastructuur? De website ontwerpers uit Woerden hebben weer de oplossing! Zimbra combineert niet alleen email, agenda en adresboek, maar biedt ook (gedeelde) toegang tot documenten, bestanden en sociale media. Kortom de ideale tool voor de professionele en mobiele emailgebruiker die licentievrij en onafhankelijk door het leven wil gaan.

Alle functionaliteit is toegankelijk vanuit de uitgebreide webclient of Zimbra client. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk gebruik te blijven maken van je favoriete mailprogramma. Er is een uitgebreide ondersteuning voor mailapplicaties, zo worden onder andere Microsoft Outlook, Apple Mail en Mozilla Thunderbird ondersteund.

Ook is het mogelijk gebruik te maken van je mobiele telefoon. Met Hosted Zimbra ben je altijd en overal bereikbaar! Makkelijk en efficient! Zimbra is bij Netrex verkrijgbaar vanaf 1 10 GB mailbox van 5 euro per maand tot een complete eigen cloudserver van 245 euro per maand. Waarom hosted? Met Hosted Zimbra wordt je email opgeslagen op de servers van Netrex.

Wij zorgen dat deze optimaal blijven draaien, maken backups en zijn 24x7 bereikbaar in het geval van problemen. Zo zorgen we dat je gegevens veilig zijn en jij je geen zorgen hoeft te maken over je email en belangrijke bestanden. Afgelopen jaar haalde Netrex een uptime van 100%.

Uiteraard heb je toegang tot een krachtige beheerinterface, waar je zelf accounts in kunt beheren, wachtwoorden kunt wijzigen en distributielijsten kan aanmaken. Mocht je er zelf niet uitkomen dan kun je altijd contact opnemen met onze helpdesk of gebruik maken van de uitgebreide knowledgebase.

Trefwoorden: Content Management Systeem, Email Marketing, Internet, Internetbureaus, Nederlandse Internetbureaus, Webdesign, Webhosting