Zoeken naar ontslag en ontslagvergoeding neemt enorme vlucht

Door: Ontslag Vergoeding  09-02-2009
Trefwoorden: Belasting, Ontslag, Forum

Steeds meer mensen zijn op zoek naar informatie over ontslag en ontslagvergoeding. Dat uit zich in een enorme toename van het bezoek op de ontslagvergoeding portal www.ontslag-vergoeding.net.

In vergelijking met dezelfde periode een jaar geleden, ziet de site een groei in bezoekersaantallen van ruim 500%. Het overgrote deel van de bezoekers komt binnen op zoekwoorden zoals ‘ontslag’, ‘ontslagvergoeding’ en ‘belasting en ontslag vergoeding.’ De kredietcrisis wordt voor steeds meer mensen voelbaar.

Een van de meest gelezen pagina’s op de site, is de pagina over de belasting en de ontslagvergoeding. Als ze een ontslagvergoeding van € 50.000,- krijgen, gaat zomaar de helft naar de belasting. Mensen lezen zich in en willen goed voorbereid een ontslaggesprek in gaan..

Hoewel de site ook een forum heeft waar lotgenoten met elkaar in contact kunnen komen, wordt daar nog niet veel gebruik van gemaakt. Volgens de eigenaar van de site komt dat omdat ontslag nog steeds een taboe is in Nederland. Men laat zich niet graag uit over ontslag en ontslagvergoeding zaken.

Trefwoorden: Belasting, Forum, Gouden Handdruk, Ontslag, Ontslag Vergoeding, Ontslagvergoeding

Contact Ontslag Vergoeding

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share