Broeders van Liefde geven Regas B.V. groen licht

Door: Regas B.V.  07-01-2009
Trefwoorden: Software Voor Psychiatrie

Na een zoektocht langs de diverse softwarehuizen is de keuze op Regas gevallen. De flexibele en multidisciplinaire inrichtingsmogelijkheden, schaalbaarheid en de connectiemogelijkheden naar en met andere programmatuur gaven hierin de doorslag. Daarnaast heeft de firma Regas B.V. bewezen een daadwerkelijk dienstverlenende organisatie te zijn met een product dat een goede prijs-prestatieverhouding kent. De software heeft een generiek karakter en is bruikbaar voor de verschillende disciplines binnen de zorgsector.

Eerst wordt de implementatie in de pilootorganisaties te Grimbergen en Tienen vervolledigd, en de overige 12 centra zullen alle medio 2010 met de software actief zijn. Bij de psychiatrische centra van de Broeders van Liefde werken ca. 5600 medewerkers. In totaal bieden de centra ongeveer 5000 bedden en 926 plaatsen beschut wonen.


EINDE PERSBERICHT

Voor meer informatie kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met:

Broeders van Liefde:
J. Jehoul (dienst informatica) tel.: +32-92411942 mail: [email protected]
T. De Clercq (dienst patiëntenzorg & informatie) tel.: +32-92411976 mail: [email protected]


Regas B.V.:
Tom Blok (directeur) tel.: +31-348489040 mail: [email protected]

Over Regas
Regas B.V. is een landelijke speler en actief binnen de diverse sectoren in Zorg en Welzijn. Regas richt zich op de ontwikkeling en verkoop van procesondersteunende software voor casemanegement, elektronische dossiervorming en workflowmanagement. In de deelsectoren maatschappelijke opvang/vrouwenopvang en maatschappelijke dienstverlening is Regas hiermee marktleider. Regas B.V. maakt onderdeel van de Almende Groep.

Trefwoorden: Software Voor Psychiatrie