Regas ontwikkelt mobiele toepassingen

Door: Regas B.V.  24-02-2012
Trefwoorden: Ict, Zorg, Welzijn

Regas brengt de toekomst van registreren naar Zorg & ICT 2012. Woerden, 24 februari 2012 - Regas B.V. presenteert op de vakbeurs Zorg & ICT de eerste cliëntregistratie app voor smartphones en tablets in Nederland. Met de REGAS App kunnen zorg- en hulpverleners, waar ze ook zijn, snel gegevens opzoeken, notities maken en tijdschrijven. Het idee voor een REGAS App is ontstaan in gesprek met hulpverleningsorganisaties die reeds werken met REGAS registratiesoftware. Sommige van deze organisaties hebben Het Nieuwe Werken al ingeburgerd, andere willen bezuinigen op fysieke werklocaties. Gezamenlijk hebben zij de handen ineengeslagen, waarbij Regas de ontwikkeling van de app coördineert en de hulpverleners de inhoud en functionaliteiten inbrengen. Matthijs Boers, StOED: “De REGAS App heeft de potentie om de zorgverlening efficiënter en leuker te maken. Administratie wordt makkelijker en sneller, waar cliënt en zorgverlener bij gebaat zijn.” Nick Haasnoot, directeur Regas: "Met de REGAS App zetten we een grote stap vooruit, zowel in het samenwerken met onze klanten als in de ontwikkeling naar de toekomst. Doordat de REGAS App platform-onafhankelijk is, ligt mobiel registreren voor alle hulpverleners die met REGAS werken binnen handbereik. We bieden onze klanten nu, in combinatie met onze Webbased software, een compleet pakket aan online, immer bereikbare diensten.” Zorg & ICT Volgende maand (27 – 29 maart) vindt de vakbeurs Zorg & ICT 2012 plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Regas staat in Hal 1, stand B113 (vlakbij de theaters). Op de stand worden korte demo’s van REGAS Webbased en de REGAS App gegeven. Het event is gratis te bezoeken. Over Regas Regas richt zich met haar software REGAS primair op de ondersteuning van de welzijns-professional en haar cliënten, want ICT draait uiteindelijk om mensen. De eigenschappen die REGAS kenmerken zijn innovativiteit, focus op de behoeften van de professional en uitgebreide toepassingsmogelijkheden. De drie pijlers in de software, Volgen, Verbinden en Bewaken, sluiten hiermee naadloos aan bij Welzijn 2.0, Het Nieuwe Werken en 'Eigen Kracht’. Perscontact: Esther Janknegt Commercieel Manager Regas B.V. 0348-489040 esther@regas.nl

Trefwoorden: Clientdossier, Cliëntvolgsysteem, Ict, Mobiele Technologie, Regas, Welzijn, Zorg, Zorg En Welzijn,

Ander nieuws en updates van Regas B.V.

21-10-2013

REGAS 5: vijfde generatie EPD gelanceerd

REGAS 5: vijfde generatie EPD gelanceerd. Vorige week is tijdens de jaarlijkse REGAS Dag van de Applicatiebeheerder een nieuwe REGAS gelanceerd: REGAS 5. Met de komst van de functionaliteit REGAS BOS en de volwassenheid van het eerder gelanceerde REGAS Brein, bereikt de dienst een vijfde generatie EPD status. REGAS 5 voorziet in standaard en speciaal toegesneden cliëntregistratie-software, en biedt tevens ondersteuning voor financiële stromen van onder andere WMO, AWBZ en DBC. Daarnaast is ...


24-06-2013

Bijzondere Jeugdbijstand in België en REGAS: een uitstekende tandem

Op 10 juni jl. tekenden vzw Sporen en vzw Ter Loke een samenwerkingsovereenkomst met Regas BVBA voor de implementatie van het REGAS cliëntvolgsysteem voor de Bijzondere Jeugdbijstand, de jeugdzorg in België.  Na een marktonderzoek hebben beide organisaties besloten om samen een pilotproject te starten en middels REGAS een passend cliëntvolgsysteem in te richten. 


27-09-2012

Regas kiest voor hoogwaardig cloudplatform van ReasonNet

Regas, leverancier van ICT-oplossingen binnen de zorg- en welzijnssector, heeft er voor gekozen om gebruik te maken van het IaaS-platform van ReasonNet.


19-01-2012

Regas sluit overeenkomst met eerste openbaar psychiatrisch ziekenhuis

In navolging van de beklonken overeenkomst om REGAS software aan zeven psychiatrische ziekenhuizen te leveren, heeft ook Openbaar Psychiatrisch Zorgcentrum Rekem gekozen voor REGAS.


21-10-2011

Regas marktleider voor GGZ in België

Regas gaat REGAS cliëntsoftware aan een zevental ziekenhuizen in Vlaanderen leveren, waardoor het bedrijf marktleider voor de GGZ in België wordt.


15-09-2011

Tijd voor Verbinden op het REGAS Lustrum Symposium

Op 6 oktober 2011 vindt het REGAS Lustrum Symposium plaats, in het Spoorwegmuseum Utrecht. Het thema is 'Tijd voor Verbinden'.


13-09-2011

Ministerie van BZK gunt Regas aanbesteding

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties gunt Regas aanbesteding