Regas sluit overeenkomst met eerste openbaar psychiatrisch ziekenhuis

Door: Regas B.V.  19-01-2012
Trefwoorden: Software, Gezondheidszorg, Ict

Woerden, 19 januari 2012 – In navolging van de beklonken overeenkomst om REGAS software aan zeven psychiatrische ziekenhuizen te leveren, heeft ook Openbaar Psychiatrisch Zorgcentrum Rekem gekozen voor REGAS. Dit is besloten na een Europese aanbesteding. In september werd bekend dat Regas, samen met haar partner Partezis, haar toonaangevende positie in de markt verder versterkte met een akkoord voor ziekenhuizen Emmaüs, Philippus Neri en Sint-Annendael. Nu sluit hier Openbaar Psychiatrisch Zorgcentrum Rekem bij aan. Deze overeenkomst laat opnieuw zien dat de Belgische GGZ enorme vertrouwen heeft in het REGAS patiëntvolgsysteem. Nick Haasnoot, algemeen directeur Regas B.V.: “Binnen een korte tijd hebben we het vertrouwen gewonnen van een groot aantal partijen in de Belgische geestelijke gezondheidszorg. Het is voor ons een bevestiging dat REGAS software nauw aansluit aan de wensen van de professional in de GGZ.” Over Regas Regas richt zich met haar software REGAS primair op de ondersteuning van de professional en haar patiënten/cliënten: daar waar mensen met mensen werken. De eigenschappen die REGAS kenmerken zijn innovatie, flexibiliteit en uitgebreide toepassingsmogelijkheden. De drie pijlers in de software zijn Volgen, Verbinden en Bewaken. Regas is marktleider in de Belgische GGZ en wordt ingezet in organisaties over geheel Vlaanderen.

Trefwoorden: Cliëntvolgsysteem, Gezondheidszorg, Ict, Psychiatrie, Software, Software Voor Psychiatrie

Ander nieuws en updates van Regas B.V.

21-10-2013

REGAS 5: vijfde generatie EPD gelanceerd

REGAS 5: vijfde generatie EPD gelanceerd. Vorige week is tijdens de jaarlijkse REGAS Dag van de Applicatiebeheerder een nieuwe REGAS gelanceerd: REGAS 5. Met de komst van de functionaliteit REGAS BOS en de volwassenheid van het eerder gelanceerde REGAS Brein, bereikt de dienst een vijfde generatie EPD status. REGAS 5 voorziet in standaard en speciaal toegesneden cliëntregistratie-software, en biedt tevens ondersteuning voor financiële stromen van onder andere WMO, AWBZ en DBC. Daarnaast is ...


24-06-2013

Bijzondere Jeugdbijstand in België en REGAS: een uitstekende tandem

Op 10 juni jl. tekenden vzw Sporen en vzw Ter Loke een samenwerkingsovereenkomst met Regas BVBA voor de implementatie van het REGAS cliëntvolgsysteem voor de Bijzondere Jeugdbijstand, de jeugdzorg in België.  Na een marktonderzoek hebben beide organisaties besloten om samen een pilotproject te starten en middels REGAS een passend cliëntvolgsysteem in te richten. 


27-09-2012

Regas kiest voor hoogwaardig cloudplatform van ReasonNet

Regas, leverancier van ICT-oplossingen binnen de zorg- en welzijnssector, heeft er voor gekozen om gebruik te maken van het IaaS-platform van ReasonNet.


24-02-2012

Regas ontwikkelt mobiele toepassingen

Regas B.V. presenteert op de vakbeurs Zorg & ICT de eerste cliëntregistratie app voor smartphones en tablets in Nederland. Met de REGAS App kunnen zorg- en hulpverleners, waar ze ook zijn, snel gegevens opzoeken, notities maken en tijdschrijven.


21-10-2011

Regas marktleider voor GGZ in België

Regas gaat REGAS cliëntsoftware aan een zevental ziekenhuizen in Vlaanderen leveren, waardoor het bedrijf marktleider voor de GGZ in België wordt.


15-09-2011

Tijd voor Verbinden op het REGAS Lustrum Symposium

Op 6 oktober 2011 vindt het REGAS Lustrum Symposium plaats, in het Spoorwegmuseum Utrecht. Het thema is 'Tijd voor Verbinden'.


13-09-2011

Ministerie van BZK gunt Regas aanbesteding

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties gunt Regas aanbesteding