Tijd voor Verbinden op het REGAS Lustrum Symposium

Door: Regas B.V.  15-09-2011
Trefwoorden: Software, Gezondheidszorg, Management

Nog 3 weken en dan viert Regas het lustrum van het REGAS Symposium. Het thema van dit jaar is 'Tijd voor Verbinden', wat niet alleen gekozen is vanwege de nieuwe propositie van Regas (Volgen, Verbinden, Bewaken), maar ook omdat het onderwerp momenteel erg leeft in de zorg- en welzijnssector. Diverse sprekers, waaronder Hans Achterhuis en Agnes Wolbert, zullen hun visie op het thema uitlichten in het Spoorwegmuseum Utrecht. Dit jaar in een nieuwe opzet maar mét dezelfde belofte: een inspirerende dag vol praktijkverhalen en eye-openers voor iedereen werkzaam in cure en care. Het volledige programma van 6 oktober a.s. is als volgt: 10:00 Tom Blok & Nick Haasnoot: 'Introductie van het REGAS Symposium' 10:10 Anneke Krakers (dagvoorzitter): Welkomstwoord 10:20 Ewoud Sanders: Introductie van het thema; 'Vaste verbindingen in het Nederlands' 10:45 Agnes Wolbert: 'Het veelkoppige monster van registratiesystemen' 11:30 Margot Scholte: 'De veranderende maatschappelijke opdracht van sociaal werk' 12:15 Pauze 13:45 Boris Stil: 'Online hulpverlening' 14:00 Joost Vos: 'De Munchhausenbeweging, voor mensen die tussen wal en schip raken' 14:45 Theo Hooghiemstra: 'Privacy en Verbinden' 15:30 Pauze 15:45 Hans Achterhuis: Filosoof en 'Denker des Vaderlands' 16:30 Afsluiting 16:45 Netwerkborrel Quotes van bezoekers over het REGAS Symposium “Motiveren en inspireren, dat is wat het REGAS Symposium elk jaar weer doet!” Kwadraad “Het interessante van het REGAS Symposium is, dat er op een soms vernieuwende, maar altijd verrassende wijze maatschappelijke onderwerpen worden beetgepakt.” Stichting Onder Een Dak “Op het programma stonden enkele van de beste sprekers uit de sector, er was een informatieve markt, tijdens de lunch kon ik ongedwongen netwerken. Een prima symposium en dat allemaal voor niets! Verfrissend en inspirerend.” Marleens Bureau Over het REGAS Symposium 2011 Het symposium staat garant voor een dag vol handvatten en praktische adviezen om direct toe te passen in de dagelijkse werkzaamheden. Het evenement heeft zoals elk jaar geen commerciële inslag en is dan ook gratis te bezoeken. Registreren kan via de website van Regas: www.regas.nl.

Trefwoorden: Care, Gezondheidszorg, Ict, Jeugdzorg, Maatschappelijk Werk, Maatschappelijke Opvang, Management, Mobiele Technologie, Netwerk, Netwerken, Psychiatrie, Regas, Software, Symposium, Verzorging En Verpleging, Vrouwenopvang, Welzijn, Zorg, Zorg En Welzijn,

Ander nieuws en updates van Regas B.V.

21-10-2013

REGAS 5: vijfde generatie EPD gelanceerd

REGAS 5: vijfde generatie EPD gelanceerd. Vorige week is tijdens de jaarlijkse REGAS Dag van de Applicatiebeheerder een nieuwe REGAS gelanceerd: REGAS 5. Met de komst van de functionaliteit REGAS BOS en de volwassenheid van het eerder gelanceerde REGAS Brein, bereikt de dienst een vijfde generatie EPD status. REGAS 5 voorziet in standaard en speciaal toegesneden cliëntregistratie-software, en biedt tevens ondersteuning voor financiële stromen van onder andere WMO, AWBZ en DBC. Daarnaast is ...


24-06-2013

Bijzondere Jeugdbijstand in België en REGAS: een uitstekende tandem

Op 10 juni jl. tekenden vzw Sporen en vzw Ter Loke een samenwerkingsovereenkomst met Regas BVBA voor de implementatie van het REGAS cliëntvolgsysteem voor de Bijzondere Jeugdbijstand, de jeugdzorg in België.  Na een marktonderzoek hebben beide organisaties besloten om samen een pilotproject te starten en middels REGAS een passend cliëntvolgsysteem in te richten. 


27-09-2012

Regas kiest voor hoogwaardig cloudplatform van ReasonNet

Regas, leverancier van ICT-oplossingen binnen de zorg- en welzijnssector, heeft er voor gekozen om gebruik te maken van het IaaS-platform van ReasonNet.


24-02-2012

Regas ontwikkelt mobiele toepassingen

Regas B.V. presenteert op de vakbeurs Zorg & ICT de eerste cliëntregistratie app voor smartphones en tablets in Nederland. Met de REGAS App kunnen zorg- en hulpverleners, waar ze ook zijn, snel gegevens opzoeken, notities maken en tijdschrijven.


19-01-2012

Regas sluit overeenkomst met eerste openbaar psychiatrisch ziekenhuis

In navolging van de beklonken overeenkomst om REGAS software aan zeven psychiatrische ziekenhuizen te leveren, heeft ook Openbaar Psychiatrisch Zorgcentrum Rekem gekozen voor REGAS.


21-10-2011

Regas marktleider voor GGZ in België

Regas gaat REGAS cliëntsoftware aan een zevental ziekenhuizen in Vlaanderen leveren, waardoor het bedrijf marktleider voor de GGZ in België wordt.


13-09-2011

Ministerie van BZK gunt Regas aanbesteding

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties gunt Regas aanbesteding