Tilaa BV

Afdrukken

Is Tilaa BV incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Westdam 3J , 3441GA Woerden, Utrecht

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over Tilaa BV

Tilaa is een Nederlandse cloud-hosting provider gespecialiseerd in het leveren van Virtual Private Servers (VPS) op basis van Infrastructure as a Service (IaaS). Tilaa is in 2008 opgericht met de visie een eenvoudig, snel en transparant gevirtualiseerd cloud-platform aan te bieden.

Tilaa maakt VPS-hosting flexibel en betrouwbaar door een transparant kostenmodel en maandelijks opzegbare diensten te combineren met een hoge bedrijfszekerheid en beveiligingsgraad. Gebruikers van de Tilaa-cloud kunnen 24 uur per dag servers uitrollen en beheren, zonder dat hier menselijke handelingen aan te pas komen. We maken geen gebruik van vooraf gedefinieerde VPS-plannen waarbij u betaalt voor resources die u wellicht niet gebruikt. Bij een Tilaa VPS kunt u exact afnemen wat u nodig heeft. De hoeveelheid geheugen, de grootte van de harddisk en de hoeveelheid processorkracht zijn afzonderlijk van elkaar te selecteren en op ieder moment aan te passen.

Gecertificeerde VPS-hosting

Tilaa is ISO 27001, ISO 9001 en PCI-DSS gecertificeerd en levert diensten vanuit twee datacenters in de omgeving van Amsterdam. De certificeringen tonen aan dat Tilaa databeveiliging en kwaliteitsbewaking op orde heeft. Daarnaast is het Tilaa-netwerk volledig redundant uitgevoerd. We hosten op dit moment voor bedrijven en individuen uit meer dan 130 landen.

Kaart

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Producten en diensten

VPS

04-08-2016

Top of class VPS hosting op basis van iaas.Andere diensten in de buurt van Woerden Utrecht

Is Tilaa BV in Westdam 3J, Woerden Utrecht 3441GA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Cloud diensten in Woerden Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Woerden Cloud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Woerden Utrecht, 3441GA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5226240]