YogaGemma

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hoge Rijndijk 4 71 , 3449 HA Woerden, Utrecht

E-mail - Geen ingevoerd

Over YogaGemma

Gemma van Dongen is een ervaren yogadocente en verzorgt sinds 2000 hatha yoga lessen in Woerden en Kamerik. Zij weet uit eigen ervaring hoe yoga kan bijdragen aan de kwaliteit van leven. Tijdens de yogales legt zij het accent op adem, ontspanning en meditatie.

Yoga bevordert de gezondheid en brengt de geest tot rust waardoor je meer in balans komt met jezelf en je omgeving. Yoga draagt bij aan persoonlijke groei, kan een omkering in het dagelijks bestaan teweegbrengen en helpt om gemakkelijker om te gaan met moeilijke situaties van het leven.

Het beoefenen van yoga is niet prestatiegericht en is dan ook geschikt voor iedereen.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Yoga

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Woerden Utrecht

Is YogaGemma in Hoge Rijndijk 4 71, Woerden Utrecht 3449 HA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Massage diensten in Woerden Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Woerden Massage per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Woerden Utrecht, 3449 HA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5227897]