Bentum BV H J van

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Parallelweg 80 , 3931 MT Woudenberg, Utrecht
Gelderse Vallei

E-mail

Over Bentum BV H J van

Wij zijn van oudsher wegvervoerder, echter diverse marktontwikkelingen in de afgelopen jaren hebben ertoe geleid, dat het multimodale transport in onze organisatie een belangrijke groei heeft doorgemaakt. Creativiteit is binnen onze organisatie een begrip wat leidt tot innovatieve concepten, welke onder andere bijdragen aan minder vervoersbewegingen, minder wegkilometers en minder belasting voor het milieu. Dit resulteert doorgaans in een gunstige kostprijs, waardoor we niet alleen veilig, betrouwbaar en flexibel kunnen werken, maar ook concurrerend.
Wij volgende de nieuwste ontwikkelingen in de markt en maken daarbij gebruik van een geavanceerd ICT-systeem, zodat wij beschikken over alle real time-informatie die voor u als opdrachtgever belangrijk is.

Uiteraard zijn naast alle ontwikkelingen op het gebied van equipment en ICT-zaken onze vakkundige en enthousiaste medewerkers de onmisbare schakel in het geheel. Het regelmatig trainen en bijscholen van al onze medewerkers is wederom een garantie voor de meest optimale service en oplossingen welke wij onze opdrachtgevers aanbieden.

Kwaliteits-, gezondheids-, beveiligings- en veiligheidszorg staan evenals aandacht voor het milieu de laatste jaren volop in de belangstelling in onze branche. Al vanaf haar oprichting loopt H.J. van Bentum bv voorop als het gaat om het leveren van kwalitatief zeer hoogwaardige service. Bewaking van de kwaliteit, de gezondheid, de beveiliging en de veiligheid van de medewerkers en het milieu ligt vast in het ISO 9001:2008, ISO 14001, GMP-regeling diervoeder-
sector, kwaliteits-, veiligheids- en ARBO-zorgmanagement-systeem volgens de ARBO-wetgeving. Tevens is er voor gezorgd dat het KAVM-managementsysteem voldoet aan de eisen die gelden voor de SQAS-road en cleaning-toets met de daarbij behorende BBS-implementatie.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

25-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Public Transport

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Woudenberg Utrecht

Is Bentum BV H J van in Parallelweg 80, Woudenberg Utrecht 3931 MT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Woudenberg Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Woudenberg Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Woudenberg Utrecht, 3931 MT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3676026]