Bestratingsweb.nl

Afdrukken

Is Bestratingsweb.nl incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Stationsweg Oost 194c , 3931EX Woudenberg, Utrecht
Gelderse Vallei

E-mail

Over Bestratingsweb.nl

Als groothandel in tuinbestrating helpen wij al bijna 20 jaar hoveniers en particulieren met het leveren voor alle soorten tuinmateriaal. Sinds 2012 bieden wij u de mogelijkheid om tuinbestrating online uit te zoeken en te bestellen. Op Bestratingsweb.nl bieden wij producten aan, onderbouwd met sfeerfoto's zodat u online inspiratie op kunt doen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om het online assortiment te bezichtigen in onze showtuin. Hier heeft u de mogelijkheid om ons assortiment in het echt te zien en kunt u een voorstelling krijgen hoe de tuintegels eruit zien als deze eenmaal in uw tuin gelegd zijn.

Wij bieden een breed assortiment sierbestrating waarin eigenlijk alle mogelijkheden op het gebied van sierbestrating zijn opgenomen. Wij werken met leranciers als MBI Steenmeesters, Tegelgroep NL, Excluton, Wienerberger en Tuinvisie. Daarnaast zijn wij dealer van de exclusieve keramische VT Wonen buitentegels. Naast ons standaard assortiment kunnen wij voor u andere merken inkopen. Ons assortiment kent veel soorten betonbestrating maar ook keramische tegels en gebakken klinkers behoren tot de mogelijkheden. Voor meer info kunt u onze inspiratie pagina bezoeken.

In de webwinkel wordt een breed assortiment betonklinkers, terrastegels en sierstenen aangeboden. Als ondersteuning voor onze webwinkel hebben wij in Woudenberg een grote showtuin van ruim 2.000 m². In deze sfeertuin zijn veel soorten tuinbestrating te ervaren. De showtuin is tijdens de openingstijden toegankelijk. In de showtuin kunt u ideeën opdoen over de diverse legvormen, patronen en formaten van tuinbestrating. De showtuin heeft voor elke toepassing voorbeelden. U kunt denken aan uw tuin, terras of oprit. Voor extra zekerheid kunt u in de showtuin de verschillende kwaliteiten, kleuren en vormen van tuinbestrating ervaren.

Kaart

Openingstijden

Ma - Wo, Vr - Za
-
Do
-
Zo
Gesloten

Koopavond op donderdag is alleen in de zomerperiode van maart tot september.

Producten en diensten

Sierbestrating van Bestratingsweb.nl thumbnail

Sierbestrating

09-06-2016

Bestratingsweb.nl: stenen, klinkers en tegels voor particulier en bedrijf.Is Bestratingsweb.nl in Stationsweg Oost 194c, Woudenberg Utrecht 3931EX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bestrating diensten in Woudenberg Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Woudenberg Bestrating per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Woudenberg Utrecht, 3931EX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3814120]