Fysiotherapie Geeresteingroep Geerestein en fitness

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Geeresteinselaan 26 , 3931 JC Woudenberg, Utrecht
Gelderse Vallei

E-mail

Over Fysiotherapie Geeresteingroep Geerestein en fitness

Algemeen Pluspraktijk certificaathoudend en preferred Provider voor AGIS/Achmea, de Friesland en Menzis.

Fysiotherapie Geerestein (onderdeel van de Geeresteingroep) is in de omgeving van Woudenberg een bekende naam. Door de jaren heen heeft fysiotherapie Geerestein zich geprofileerd tot een ervaren praktijk die nieuwe inzichten op de voet volgen. Hierdoor kunnen wij u de beste zorg bieden voor u en uw klacht.

De praktijk heeft naast ruimtes voor behandeling voor fysiotherapie, een goed voorziene oefenruimte waar patiënten hun lichamelijke mogelijkheden verder kunnen uitbouwen.
Naast fysiotherapie biedt Geerestein ook:
- Sportfysiotherapie
- Manuele Therapie
- Medical Taping
- Oedeemtherapie
- Kinderfyiostherapie
- Bekkenfysiotherapie
- Ergotherapie
- Cesartherapie
- Groepslessen
- Medische Trainingstherapie (MTT)

De praktijk is laagdrempelig en de deuren staan altijd open voor het beantwoorden van vragen en het geven van adviezen. Fysiotherapie Geerestein wil er voor de mensen zijn.

Doordat we onderdeel zijn van de Geeresteingroep kunnen wij, indien nodig, verwijzen naar verschillende disciplines onder andere: Ergotherapie, Oefentherapie Cesar, Bekkenfysiotherapie, Logopedist, haptonomie, oedeemtherapie en Podologie.

De praktijk bestaat al vanaf 1976. De Geeresteingroep is tevens gevestigd in Woudenberg en Zeist. De Geeresteingroep staat bekend om zijn persoonlijke aandacht en het continu nastreven van hoge kwaliteit van dienstverlening. Dit laatste is ook opgemerkt door zorgverzekeraars. Zo mogen wij ons al jaren een Pluspraktijk noemen. De Geeresteingroep heeft contracten met iedere zorgverzekeraar.

Vanaf 1 januari 2006 is fysiotherapie voor u direct toegankelijk en heeft u dus ook verwijzing meer nodig.

In Woudenberg is tevens mogelijk om te fitnessen en aan groepslessen deel te nemen. Meer informatie is terug te vinden op onze site.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

10-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie Geeresteingroep Geerestein en fitness in Geeresteinselaan 26, Woudenberg Utrecht 3931 JC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Woudenberg Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Woudenberg Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Woudenberg Utrecht, 3931 JC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3717774]