Garage de jonge Van Dijk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Stationsweg West 31 , 3931 EJ Woudenberg, Utrecht
Gelderse Vallei

E-mail

Over Garage de jonge Van Dijk

Een universeel garagebedrijf, waar u met alle merken auto’s van alle bouwjaren terecht kunt. ,,Iedereen is welkom voor een kop koffie of vragen over zijn auto, van een kapot lampje tot een grote beurt. Het vertrouwde adres zijn en blijven dat het altijd geweest is.” Communicatie met de klant is iets waar wij veel waarde aan hechten. ,,Het is belangrijk dat mensen weten waar ze aan toe zijn. Dat ze niet voor onverwachte kosten komen te staan.”

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

05-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Auto Repairs

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Garage de jonge Van Dijk in Stationsweg West 31, Woudenberg Utrecht 3931 EJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Woudenberg Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Woudenberg Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Woudenberg Utrecht, 3931 EJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822741]