Abrona Kunst Lunch & Cadeau

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Montaubanstraat 84 , 3701 HX Zeist, Utrecht

E-mail - Geen ingevoerd

Over Abrona Kunst Lunch & Cadeau

In het centrum van Zeist, aan de Montaubanstraat, vindt u Abrona Kunst, Lunch & Cadeau: een ruim gesorteerde cadeauwinkel, een uitnodigend lunchcafé, een kunstuitleen en een galerie van zorgorganisatie Abrona.

Abrona Kunst, Lunch & Cadeau bestaat al sinds 1998 en is uitgegroeid tot een verrassende combinatie van kunst, horeca en een winkel waar mensen met een licht verstandelijke beperking zinvolle dagbesteding kunnen volgen.

In de ruim gesorteerde cadeauwinkel vindt u originele en leuke cadeaus. Bijna alle producten zijn gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking. U kunt onze producten ook bestellen via de webshop. Hier vindt u een uitgebreid aanbod gerubriceerd in overzichtelijke categorieën.

In de kunstuitleen en galerie kunt u bijzondere kunstwerken huren of kopen. Deze kunstwerken zijn gemaakt in de ateliers van Abrona. In het gezellige lunchcafé kunt u terecht voor een heerlijke lunch of een kopje koffie met huisgemaakte appeltaart. U bent van harte welkom!

Openingstijden

Ma - Di, Do - Vr
-
Wo
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

19-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Abrona-Kunst-Lunch-Cadeau/201158336661129

Categorieën: Tea

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Abrona Kunst Lunch & Cadeau in Montaubanstraat 84, Zeist Utrecht 3701 HX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Zeist Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zeist Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zeist Utrecht, 3701 HX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823000]