Ans van Noord Fysiotherapie-Specialist

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Brinkhove 18 , 3702 SP Zeist, Utrecht

E-mail

Over Ans van Noord Fysiotherapie-Specialist

FYSIOTHERAPIE en MANUELE THERAPIE zorgen voor een goede bewegelijkheid van uw nek, schouders, rug, bekkengordel en overige gewrichten. Therapie in combinatie met spierversterkende oefeningen, houding- en bewegingsadviezen geeft dat u weer zonder klachten kunt bewegen en optimaal kunt functioneren.
Bij DUIZELIGHEIDSTHERAPIE, EVENWICHTSTRAINING en VALPREVENTIE wordt na, analyse van de klacht, het evenwichtsorgaan behandeld en krijgt u oefeningen voor het herstel van het evenwicht. Indien nodig kan behandeling ook thuis plaats vinden.
OROFACIALE FYSIOTHERAPIE is therapie specifiek voor hoofd-, kaak- en nekklachten, zoals kaak-, oorklachten, aangezichtspijn, aangezichtsverlamming en hoofdpijn. Ook kinderen met hoofdpijn kunnen geholpen worden. Onderzocht worden de functies van de kaak, nek en de schedel. De behandeling bestaat vervolgens uit oefeningen en manuele technieken.
Bij aangezichtsverlamming worden oefeningen voor de mimespieren gegeven.
Ook na operaties in kaak- en mondgebied kunt u voor orofaciale fysiotherapie bij ons terecht.
PSYCHO-SOMATISCHE FYSIOTHERAPIE helpt u bij het hanteren van spannings- , stress-, en burn out klachten, chronische vermoeidheid, ademhalingsproblemen en slaapstoornissen.
THUISZORG THERAPIE stelt de patiënt in de thuissituatie centraal met aandacht voor valrisico en valpreventie. Dit gebeurt in samenwerking met betrokken zorgverleners.

Openingstijden

Ma
-
Di - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Ans van Noord Fysiotherapie-Specialist in Brinkhove 18, Zeist Utrecht 3702 SP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Zeist Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zeist Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zeist Utrecht, 3702 SP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825865]