De Zorgheuvel

Afdrukken

Is De Zorgheuvel incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Jan Schoutenlaan 19 , 3705 VJ Zeist, Utrecht

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over De Zorgheuvel

De Zorgheuvel is een organisatie die u de uitkomst biedt voor een betaalbare zorghulp. Wij maken gebruik van goed opgeleide en gecertificeerde mensen die hun vakgebied met liefde en gevoel uitoefenen. Onze personeel is afkomstig uit de EU voornamelijk uit Slowakije, waar de zorg voor behoeftigen nog diep in de cultuur verweven staat. Wij zijn gespecialiseerd in de laagdrempelige dienstverlening die het behoeftigen mogelijk maakt comfortabel zelfstandig te blijven wonen.

Maar hoe zit het met de taal?

Onze zorgverleners spreken Duits of Engels en uiteraard kunt u uw voorkeur hiervoor uitspreken. Tevens bieden wij ze bij aankomst een basiscursus Nederlands aan om hen de meest gebruikelijke zinnen eigen te maken. De ervaring leert dat de taal het minste problemen oplevert. De communicatie verloopt in de meeste gevallen voor 80% non-verbaal. Als er een “klik” is komt het met de communicatie in de meeste gevallen van zelf goed.

Oost-west thuis best

Niets is fijner om lekker in e

Kaart

Is De Zorgheuvel in Jan Schoutenlaan 19, Zeist Utrecht 3705 VJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Thuiszorg diensten in Zeist Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zeist Thuiszorg per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zeist Utrecht, 3705 VJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3813558]