Lancering website verkiezing van "Het Gezicht van 2008"

Lancering website verkiezing van "Het Gezicht van 2008" van Dutch Fashion Models

Door: Dutch Fashion Models  19-04-2008
Trefwoorden: Fashion, Media, Design

PERSBERICHT

17 april 2008

Lancering site verkiezing van “Het gezicht van 2008”

Vanaf 15 april 2008 was het dan zo ver, via www.hetgezichtvan2008.nl kunnen zowel vrouwen en mannen vanaf 16 jaar zich aan melden om “Het gezicht van 2008” te worden. In het programma RNN Vandaag van de regionale TV zender RNN7 (www.rnn7.nl) werd door Claudia Landa en Martin Melinga van Dutch Models de Kick-Off gegeven van deze landelijke modellen verkiezing.

De komende maanden mei en juni start de zoektocht naar “Het gezicht van 2008” met regionale castings in 7 Nederlandse steden en via een digitale halve finale worden uiteindelijk 24 finalisten gekozen die door mogen naar de finale. Uiteindelijk zullen er deze zomer twee winnaars, een vrouw en een man, uit de bus komen.

Het idee voor de verkiezing van “Het gezicht van 2008” is ontstaan door twee zeer populaire items in Nederland, Hyves en Holland’s Next Topmodel te combineren tot een landelijke verkiezing waar gebruik wordt gemaakt van alle huidige multimedia mogelijkheden. Nederland kent tienduizenden meisjes en jongens die als grootste wens hebben “model worden”.

Het idee is bedacht voor Vente-Exclusive.nl, een online Fashion & Lifestyle outletstore, die in september 2007 haar entree maakte op de Nederlandse markt. De verkiezing is de ultieme marketing tool om bij een groot publiek bekendheid te krijgen in Nederland.

Het winnende koppel van "Het Gezicht van 2008" wordt het vaste gezicht van de website www.vente-exclusive.nl, krijgt een actieve rol in het Promo-team en naast een spetterend prijzenpakket ook een vast contract bij Dutch Fashion Models voor de fotoshoots van Vente-Exclusive Nederland tot aan de zomer van 2009.

Trefwoorden: Communicatie, Design, Dutch, Fashion, Gezicht, Hntm, Holland's Next Topmodel, Hyves, Internet, Marketing, Media, Mkb, Model, Modellen, Models, Online Media, Rnn7, Vendoux, Vente-exclusive, Verkiezing, Vrouw, Waargajeshoppen,