FysioinZeist

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Sanatoriumlaan 34 , 3705 AP Zeist, Utrecht

E-mail

Over FysioinZeist

Bij FysioinZeist kunt u onder anderen terecht voor algemene fysiotherapie en kinderfysiotherapie. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is, besef je pas als je ergens last van krijgt. Lichamelijke klachten kunnen allerlei oorzaken hebben: een sportblessure, ongeval, operatie, bevalling, ziekte, verkeerde beweging of juist bepaalde bewegingen vermijden.

Naast traditionele fysiotherapie hebben wij ook verschillende specialisaties. Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van vrouwen met zwangerschapsgerelateerde klachten en kinderen met prikkelverwerkingsproblemen( sensorische informatieverwerking)

Voor bekkenpijn rondom de zwangerschap werken wij met de methode van Cecile Rost. Aan de behandeling van kinderen met prikkelverwerkingsproblemen werken wij met sensorische integratie en het TL programma (Therapeutic Listening) van Sheila Frick.

Wacht niet te lang, laat u informeren om de mogelijkheden te bekijken. Wij helpen u graag op weg ook al is het buiten onze praktijk.

Openingstijden

Ma
-
Di, Vr
-
Wo
-
Do
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/FysioinZeist/1432373813665008

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is FysioinZeist in Sanatoriumlaan 34, Zeist Utrecht 3705 AP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Zeist Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zeist Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zeist Utrecht, 3705 AP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228612]