Heinz Sunshine: natuurlijke fruitdrank met al het goede van tomaat

Door: Heinz Sunshine  07-11-2007
Trefwoorden: Gezondheid, Gezond, Fruit

HEINZ introduceert HEINZ Sunshine
natuurlijke fruitdrank met al het goede van tomaat

  Heinz Sunshine Koelverse Fruitdrank

HEINZ introduceert HEINZ Sunshine natuurlijke fruitdrank met al het goede van tomaat

  • Heinz introduceert koelverse fruitdrank: Heinz Sunshine : het beste van fruit en tomaat voor het eerst in één flesje.
  • Heinz Sunshine is verkrijgbaar in drie flesjes van 150 ml per stuk in de smaken: bosvruchten & tomaat, exotische vruchten & tomaat en citrusvruchten & tomaat.
  • Heinz Sunshine, ontwikkeld door Heinz Nederland , benut de kracht van tomaat. Tomaat behoort, net als broccoli, tot de zogenaamde “Superfoods”. Dit betekent dat tomaat extra gezonde eigenschappen heeft.
  • Fruit zit boordevol vitaminen en tomaat bevat het krachtige antioxidant lycopeen . Naast de unieke combinatie van fruit en tomaat maakt juist lycopeen Sunshine bijzonder.
  • Lycopeen beschermt lichaamscellen tegen schadelijke stoffen (vrije radicalen) die worden gevormd door oa. roken en het menselijke verouderingsproces
  • Groeiende vraag naar well-being dranken voor Heinz aanleiding ontwikkeling nieuwe fruitdrank met het beste van fruit en tomaat.
Heinz Sunshine: koelverse fruitdrank met het goede van fruit en tomaat

Heinz straalt met Sunshine!
Dé heerlijke natuurlijke fruitdrank met al het goede van tomaat

De intrede van de herfst betekent niet dat de zon ook vertrokken is, integendeel! H.J. Heinz straalt vanaf vandaag vanuit het koelvak met Heinz Sunshine. Heinz Sunshine is een heerlijke natuurlijke fruitdrank met al het goede van tomaat . Het is de combinatie van fruit en tomaat die Sunshine uniek maakt, het zorgt voor een bijzonder lekkere frisse smaak en het is bovendien gezond. Fruit zit immers boordevol vitaminen en tomaat bevat het krachtige antioxidant lycopeen. Met Sunshine heb je het beste van beide in handen, het ondersteunt je natuurlijke weerstand en zorgt voor net dat beetje extra. Sunshine is vrij van kleurstoffen of conserveermiddelen en heeft alleen natuurlijke suikers uit fruit.

“Zonneschijn in een flesje”

Dankzij de zorgvuldig geselecteerde mix van fruit en het goede van tomaat straalt de puurheid van Sunshine je tegemoet. Het zonnige samenspel ondersteunt de natuurlijke weerstand met vitamine C en het goede van tomaat op een smaakvolle manier. Zo krijg je moeiteloos de nodige extra’s binnen. Heinz Sunshine is dé natuurlijke fruitdrank om op een lekkere manier goed voor jezelf te zorgen.

Lekker gezond met de kracht van tomaat

Sunshine bevat met het beste van fruit en het goede van de tomaat alleen pure ingrediënten. Fruit is een natuurlijke bron van essentiële vitaminen en vezels. Tomaat is van nature rijk aan lycopeen, dit zorgt niet alleen voor de mooie rode kleur maar lycopeen is ook een krachtig antioxidant. Lycopeen beschermt lichaamscellen tegen schadelijke stoffen (vrije radicalen) die worden gevormd door oa. roken en het menselijke verouderingsproces. De tomaat is dé belangrijkste leverancier van lycopeen in onze dagelijkse voeding. Opmerkelijk is dat wanneer tomaat is verwerkt tot bv. sap, zoals bij Heinz Sunshine, lycopeen makkelijker door het lichaam kan worden opgenomen. Het sommetje “vitamine C uit fruit” + “de kracht van tomaat” laat eenvoudig zien dat Heinz Sunshine een dubbel lekkere bijdrage aan je vitaliteit kan leveren.

Heinz Sunshine: nieuwe fruitdrank in het koelvak

Bosvruchten, Exotische vruchten, Citrusvruchten & … Tomaat

Heinz Sunshine is verkrijgbaar in drie flesjes van 150 ml per stuk in de smaken: bosvruchten & tomaat, exotische vruchten & tomaat en citrusvruchten & tomaat. Sunshine staat vanaf oktober in het koelvak van de supermarkt, de consumentenadviesprijs voor een 3-pack is €2,19.

Met Sunshine beantwoort Heinz vraag naar gezonde ‘well-being’ dranken

Gezondheid is belangrijk, de consument is zich hier steeds meer van bewust en zoekt naar producten die daar een bijdrage aan kunnen leveren. Heinz speelt met Sunshine in op de alsmaar stijgende vraag naar gezonde “well-being” dranken. Binnen H.J. Heinz BV is er veel kunde op het gebied van drinks. In combinatie met de lange historie en grote expertise van Heinz op het gebied van de tomaat, is de ontwikkeling van Sunshine een logische stap. Heinz staat voor authentieke, eerlijke producten met een hoofdrol voor tomaat als ingrediënt. Heinz wil met Sunshine de kracht van de tomaat nog beter benutten

Online bronnen & achtergrond informatie

Heinz NederlandOver Heinz

 De Heinz-tomaten voor de Heinz-tomatenproducten in Europa worden verbouwd in Spanje, Portugal en Griekenland. Onder een stralende zon worden de tomaten op grote open velden zorgvuldig geteeld. De tomatenproducten van Heinz bevatten geen kunstmatige ingrediënten en conserveermiddelen. De Heinz-tomaat is namelijk al speciaal geselecteerd om onder teelt- en verwerkingscondities de juiste smaak en consistentie te geven aan haar producten. Heinz werkt met een vaste basis van kwekers en verwerkers. Binnen dat netwerk streeft Heinz naar een zo hoog mogelijke traceerbaarheid: van zaadje tot eindproduct.

 

Niet voor publicatie:

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:

H.J. Heinz B.V.
Menno van der Vlist, Maketing PR Manager
Postbus 217, 3700 AE Zeist, Nederland
Telefoon: 030 697 3787 - Telefax: 030 697 38 14

Trefwoorden: Antioxidiant, Antioxidianten, Bosvruchten, Citrusvruchten, Drank, Drankje, Fruit, Fruitsap, Gezond, Gezondheid, Koelvak, Koelvers, Lycopeen, Lycopene, Sappen, Tomaat, Tomaten, Tropische Vruchten, Verouderingsproces, Vitamine, Vitamines, Weerstand,

Contact Heinz Sunshine

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share