Custom made muurstickers

Custom made muurstickers van HippeKinderSpullen.nl

Door: HippeKinderSpullen.nl  08-04-2011
Trefwoorden: Webshop, Webwinkel, Baby

Al een tijdje verkopen we muursticker van andere leveranciers. Vanaf nu hebben we de mogelijkheid om ook zelf stickers te maken! De stickers kunnen op de muur, maar bijvoorbeeld ook op het raam of op de auto. In de categorie stickers vind je al een aantal exemplaren terug. Helemaal hip is het laten omzetten van een eigen foto in een silhouet sticker. Ook erg leuk om cadeau te geven! De eerste 10 personen die een silhouet sticker bestellen krijgen maar liefst 25% korting op de sticker.


Omdat we de stickers zelf maken zijn de mogelijkheden qua afbeeldingen, tekst, lettertype en kleur ontzettend groot. Aarzel dan ook niet contact met ons op te nemen als je iets in gedachten hebt maar het niet kunt vinden. We gaan graag aan de slag voor je!

 

Houd de website goed in de gaten de komende tijd want er komen nog veel meer leuke, leive, vrolijke en stoere stickers op te staan.

Trefwoorden: Baby, Babyartikelen, Babyspullen, Decoratie Babykamer, Interieurstickers, Muurstickers, Peuter, Webshop, Webwinkel