Nieuw: hippe, handgemaakte artikelen

Door: HippeKinderSpullen.nl  10-09-2008
Trefwoorden: Webwinkel, Baby, Slab

Knuffelvanmij.nl heeft hippe, handgemaakte babyartikelen aan haar assortiment toegevoegd. Slabbetjes, spuugdoekjes en wikkeldoeken van badstof, afgezet met een geruite bies. We kunnen deze in diverse kleurencombinaties leveren. De slabbetjes hebben bovendien een superhandige sluiting. Ook nieuw zijn de knuffeldoekjes, die ook dienst kunnen doen als speendoekje. Ontzettend leuk, een combinatie van badstof en katoen en in diverse kleurstellingen. Wat te denken bijvoorbeeld van een ouderwets hollands decor?

Ook nieuw zijn de handgemaakt ronde tricot speendoekjes, knuffelzachte doekjes in twee kleuren met daaraan een touwtje waar het speentje aan bevestigd kan worden. Zo raakt het speentje niet snel kwijt en heeft baby altijd een knuffeldoekje bij de hand.

Ook op het gebied van kleding zijn er leuke, hippe, handgemaakte t-shirts toegevoegd. Het zijn shirts die van leuke vilten applicaties voorzien zijn -zoals een hartje, autootje, appeltje of poppetje-, verkrijgbaar in maat 80/86. Er zijn er maar een paar van gemaakt, dus echt uniek, ok om cadeau te geven.

Als laatste hebben we de hand weten te leggen op een paar unieke, handgemaakte kinderkamerdecoraties. Prachtig gemaakte decoraties die de babykamer zeker opvrolijken.

Kortom, weer genoeg redenen om een bezoek te brengen aan Knuffelvanmij.nl! 

Trefwoorden: Baby, Handegemaakt, Knufeldoek, Labeldoek, Slab, Speendoek, Spuugdoek, Webwinkel,