Nieuwe webwinkel voor kraammanden en -cadeaus

Door: HippeKinderSpullen.nl  31-05-2007
Trefwoorden: Webwinkel, Cadeau, Baby

Het zal u ongetwijfeld bekend voorkomen: een medewerker of zakenrelatie vertelt u vol trots dat hij of zij een kindje heeft gekregen. Vervolgens begint voor u de zoektocht naar een cadeau dat zowel bij de kersverse ouders in de smaak zal moeten vallen maar ook binnen een bepaald budget moet blijven. Het moet persoonlijk zijn, maar niet zo dat u er stad en land voor af moet reizen. En het zou leuk zijn als het cadeautje snel bezorgd wordt, bij de mensen thuis. 

Vanaf nu kunt u voor originele kraamcadeaus terecht op www.knuffelvanmij.nl. Vanaf uw werkplek. Snel, betaalbaar en gemakkelijk. Naast losse cadeaus leveren wij tevens leuke kraammanden, waarbij u ook de mogelijkheid heeft naar eigen smaak een mand samen te stellen. Indien gewenst is het mogelijk eigen artikelen bij te voegen, bijvoorbeeld een logo-artikel. Wij zouden deze op voorraad kunnen houden zodat we snel kunnen leveren aan de kersverse ouders. Ook kunnen wij onze standaard kaart vervangen voor een kaart met logo zodat helemaal duidelijk is wie de afzender is en het cadeau nog persoonlijker wordt. Voor eventuele oudere broertjes en/of zusjes wordt een klein cadeautje bijgevoegd zodat ook zij kunnen meedelen in de feestvreugde. Wij wisselen onze collectie regelmatig waardoor de kraammanden een uniek karakter hebben en houden. 

Al onze artikelen worden feestelijk verpakt en met zorg klaargemaakt voor verzending. Binnen een straal van 20 kilometer rond Utrecht kunnen afspraken gemaakt worden over het persoonlijk bezorgen. Hierdoor kan een verzenddoos achterwege blijven.

Bedrijven kunnen bij ons achteraf op rekening betalen. Dit maakt dat het nog eenvoudiger en sneller wordt om uw cadeau te bestellen.

Mocht u meer informatie willen, neem dan contact met ons op via [email protected] of 06-46031599.

Tot ziens op www.knuffelvanmij.nl!

 

 

Trefwoorden: Baby, Bevalling, Cadeau, Geboorte, Geboortekado, Kado, Kraamcadeau, Kraammand, Webwinkel