DTP-er nodig? DTP-er inhuren van Huisstijlmaker!

DTP-er nodig? DTP-er inhuren van Huisstijlmaker! van Huisstijlmaker

Door: Huisstijlmaker  04-08-2011
Trefwoorden: Huisstijl, Grafisch Ontwerp, Grafische Vormgeving

Zit uw bedrijf met een enorme werkdruk en zoekt u extra mankracht of  wilt u vervanging tijdens zwangerschapsverlof, (zomer)vakantie of door ziekte van uw personeel? In dat geval kunt u een Huisstijlmaker inhuren. Onze mensen zijn bekend met alle gangbare softwarepakketten, hebben veel ervaring en zijn in staat snel en flexible in te springen.

Dit kan bij u op locatie of op onze eigen werkplek, alleen of in teamverband. Wat u het beste uitkomt, maar wel met plezier, grote zorgvuldigheid en een enorme dosis inzet.

Ons tarief bij u op locatie € 50,00 p/u incl. reiskosten! (Binnen een straal van 25 km rondom Zeist)
Ons tarief op onze locatie in Zeist € 45,00 p/u.
Op locatie buiten de genoemde straal is uiteraard ook mogelijk, echter berekenen wij dan € 0,25 per km boven de 25 km.

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Huisstijlmaker - DTP-detachering voor als u een (tijdelijke) DTP-er nodig heeft! Voor het aanvragen van een DTP-er of als u nog extra informatie nodig heeft laat dan uw telefoon nummer achter bij onderstaand formulier en wij bellen u per omgaande even op. U kunt natuurlijk ook altijd een mail sturen op [email protected]

DTP studio
U heeft een goed idee of alleen maar een schets maar niet de mogelijkheid om het uit te voeren. Of het nu gaat om het uitwerken van uw huisstijl, het opmaken van een brochure, nieuwsbrief, POS materiaal, verpakking, advertentie of andere reclame uitingen, de Huisstijlmakers kunnen het allemaal.

Wij maken met behulp van de meest recente programmatuur en kennis een digitaal bestand naar uw wensen.

Uiteraard zijn deze digitale bestanden geschikt voor drukwerk of voor printwerk.  De bestanden behouden wij in ons archief zodat aanpassingen snel en flexible gemaakt kunnen worden. Indien gewenst ontvangt u ook de "open" bestanden zodat uw archief altijd up-to-date is.

Trefwoorden: Grafisch Bureau, Grafisch Ontwerp, Grafisch Ontwerpbureau, Grafisch Ontwerpers, Grafisch Vormgeven, Grafische Sector, Grafische Vormgeving, Huisstijl, Ontwerp Bureau