Jagtenberg BV Henk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: 1e Hogeweg 16 B , 3701 HK Zeist, Utrecht
Website - Geen ingevoerd
E-mail

Over Jagtenberg BV Henk

Henk Jagtenberg B.V. is een kleinschalig en flexibel bureau dat zich bezighoudt met het ontwikkelen en begeleiden van nieuwbouw, renovatie en uitbreiding van bedrijfsgebouwen.

Nieuwbouw, renovatie en uitbreiding van een bedrijfspand is complex. Denk hierbij alleen al aan de regelgeving!
Om het gehele proces in goede banen te leiden kunnen wij worden ingeschakeld voor het ontwerpen van plannen van nieuw-, aan- en verbouw, bouwbegeleiding en bouwkundige advisering.

Enkele voorbeelden van onze werkzaamheden zijn: het maken van een ontwerp, opstellen van kostenramingen, aanvragen van de benodigde vergunningen, aanbesteden werkzaamheden, bewaken van de kwaliteit en voortgang tijdens de uitvoering.

In de afgelopen jaren hebben wij vele projecten gerealiseerd in de automotive branche.

Echter wij zijn van alle markten thuis en hebben ook projecten gerealiseerd in andere branches zoals de renovatie van een kantoorgebouw uit de jaren 70, nieuwbouw van bedrijfshallen in meerdere branches en nieuwbouw sporthallen.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Jagtenberg BV Henk in 1e Hogeweg 16 B, Zeist Utrecht 3701 HK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Zeist Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zeist Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zeist Utrecht, 3701 HK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822843]