Lubenk | Actiemarketing

Door: Lubenk Actiemarketing, branding en packaging  06-05-2011
Trefwoorden: Advies, Design, Reclame

Analyseren, zoeken, vinden, enthousiasmeren en aanzetten tot actie is ons dagelijkse werk. Met een goed creatief concept en het inzetten van verschillende communicatiemiddelen (crossmedia) beïnvloeden wij het gedrag van de doelgroep en zetten hen aan tot actie. Die actie kan van alles zijn: van de introductie van uw product of dienst, een kortingsactie, het aanvragen van informatie/offerte of interactive communicatie/kennisdeling door middel van een forum of door social media. Hoe? Door eventmarketing, guerrilla marketing, trademarketing, sales promotie of combinaties hiervan.

Trefwoorden: Advies, Campagne, Concepten, Crossmedia, Design, Grafisch Ontwerp, Internet Marketing, Online Marketing, Reclame, Vormgeving, Webdesign

Contact Lubenk Actiemarketing, branding en packaging

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Lubenk Actiemarketing, branding en packaging

06-05-2011

Lubenk | Packaging

Een verpakking ontwerpen is behoorlijk complex. Naast materiaal en bedrukking heeft het ook consequenties voor uw produkt en produktieproces. Alles moet kloppen!


06-05-2011

Lubenk | Branding

Lubenk helpt bedrijven en/of merken bij het creëren van een stevige marktpositie en het vergroten van hun eigen identiteit.