Martijn de Haan kiest voor Orga

Martijn de Haan kiest voor Orga van Orga Toolkit

Door: Orga Toolkit  02-10-2007
Trefwoorden: Orga

Zeist, 2 oktober 2007 - Martijn de Haan (40) is gestart als Partner bij Orga Advies, een HR-adviesbureau voor beoordeling en ontwikkeling van competenties en prestaties van mensen en organisaties. In zijn nieuwe functie is hij verantwoordelijk voor het vormgeven en implementeren van projecten bij klanten en voor het uitbouwen van de bestaande trainingsactiviteiten.

Voor zijn komst naar Orga was Martijn de Haan ruim acht jaar werkzaam als consultant bij diverse opleidingsbureaus. Hier adviseerde hij klanten op het vlak van competentie-ontwikkeling en training. Ook was hij betrokken bij het opzetten van management development programma’s binnen verschillende organisaties.

Martijn de Haan: “De afgelopen jaren heb ik vaak gezien dat competentie-ontwikkeltrajecten te weinig opleveren voor organisaties. Vaak worden mensen getraind en gaan zij na twee dagen weer over tot de orde van de dag. Aandacht voor alleen de transfer van het geleerde naar de werkplek is niet voldoende. Naar mijn mening zouden de nieuwe kennis en vaardigheden verankerd moeten worden binnen de organisatie. Daarom sluit de benadering van Orga zo goed bij mij aan. Samen met onze klanten bouwen we zowel in de cultuur als in de structuur van organisaties aan een solide fundament voor de verdere ontwikkeling van de medewerkers.”

----------------------- 

Noot voor de redactie: bijgesloten een foto op hoge resolutie van Martijn de Haan, Partner bij Orga Advies.

Over Orga Advies
Orga, een HR-adviesbureau voor beoordeling en ontwikkeling van competenties en prestaties van mensen en organisaties, ondersteunt P&O-professionals bij werving en selectie, assessment, loopbaanadvies en reïntegratie, coaching, training en management development. Inmiddels heeft Orga meer dan 500 professionele klanten, zoals uitzendbureaus, loopbaanadviseurs, coaches, selectiepsychologen, detacheringbureaus en recruiters en is zij partner voor organisaties in de profit en non-profit sector. Meer informatie over Orga: www.orga-advies.nl.

Meer informatie:
Marcommit PR
Leonie Bosman-Schouwenaar
Tel. 035-5822730
E-mail: [email protected]

Trefwoorden: Orga

Contact Orga Toolkit

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share