Orga Toolkit breidt salesteam uit met Petra Versteegh

Orga Toolkit breidt salesteam uit met Petra Versteegh van Orga Toolkit

Door: Orga Toolkit  29-10-2007
Trefwoorden: Orga

Zeist, 29 oktober 2007 – Orga Advies heeft Petra Versteegh (33) aangenomen als consultant. Zij versterkt het salesteam van de business unit Orga Toolkit. Ook behoort het geven van trainingen in testinterpretatie en gespreksvoering tot haar functie.

Petra Versteegh startte haar loopbaan als organisatiepsycholoog bij Rabobank Nederland. Vervolgens heeft zij zich tevens ontwikkeld in de klinische psychologie. De afgelopen vier jaar was zij werkzaam als psycholoog bij Altrecht te Zeist. Hier was zij onder meer verantwoordelijk voor het opstellen van persoonlijkheidsprofielen van cliënten door middel van psychodiagnostische testen.

“In de huidige arbeidsmarkt neemt de vraag naar onze dienstverlening sterk toe”, vertelt Diddo van Zand, algemeen directeur van Orga. “Doordat Petra vanuit haar achtergrond veel ervaring heeft in de psychologie, kan zij Orga Toolkit zowel inhoudelijk als commercieel helpen groeien.”

-----------------------
Noot voor de redactie: bijgesloten een foto op hoge resolutie van Petra Versteegh, consultant bij Orga Toolkit.

Over Orga
Orga, een middelgroot HR-adviesbureau voor de ontwikkeling van competenties en prestaties van mensen en organisaties, biedt via internet tests aan op het gebied van werving en selectie, assessment, loopbaanadvies en reïntegratie, coaching, training en management development. Met de online toolkit kunnen P&O-professionals op basis van kwalitatieve vragenlijsten een betrouwbaar, genormeerd en valide beeld krijgen van kandidaten tegen lage investeringskosten. Inmiddels heeft Orga meer dan 1000 professionele klanten, zoals uitzendbureaus, loopbaanadviseurs, coaches, selectiepsychologen, detacheringbureaus en recruiters. Dagelijks worden meer dan tweehonderd kandidaten getest. Voor meer informatie over Orga kijkt u op www.orga-advies.nl. Voor de instrumenten kijkt u op www.orga-toolkit.nl.

Meer informatie:
Marcommit PR
Denise van Ooijen
Tel. 035-5822730
E-mail: orga@marcommit.nl  

Trefwoorden: Orga

Contact Orga Toolkit

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share