Patrick Sonneveldt nieuwe Manager Marketing en Sales Orga Toolkit

Patrick Sonneveldt nieuwe Manager Marketing en Sales Orga Toolkit van Orga Toolkit

Door: Orga Toolkit  12-06-2007
Trefwoorden: Orga Toolkit

Patrick heeft in zijn vorige werkkringen de nodige marketing- en saleservaring opgedaan. Zo was hij de afgelopen vier jaar werkzaam als accountmanager Beroepsonderwijs en Volwasseneneducatie bij de Educatieve uitgeverij NijghVersluys en zorgde voor het commerciële beleid van de business unit Economisch Onderwijs. Tevens was hij daar verantwoordelijk voor onderwijsvernieuwing. Voorafgaand aan deze baan bekleedde hij een accountmanagerfunctie bij Elsevier bedrijfsinformatie.

“Het is voor mij een uitdaging Orga Toolkit binnen korte tijd definitief op de kaart te zetten als dé testuitgever van Nederland. Naast gedegen P&O-instrumenten bieden we de markt inzicht in ontwikkelingen op het gebied van psychologische tests”, aldus Patrick Sonneveldt.

-----------------------

Noot voor de redactie: bijgesloten een foto op hoge resolutie van Patrick Sonneveldt, nieuwe Manager Marketing en Sales Orga Toolkit.

Over Orga Toolkit
Orga, een middelgroot HR-adviesbureau voor beoordeling en ontwikkeling van competenties en prestaties van mensen en organisaties, biedt via internet tests aan op het gebied van werving en selectie, assessment, loopbaanadvies en reïntegratie, coaching, training en management development. Met de online toolkit kunnen P&O-professionals op basis van kwalitatieve vragenlijsten een betrouwbaar, genormeerd en valide beeld krijgen van kandidaten tegen lage investeringskosten. Inmiddels maken meer dan 500 professionele klanten gebruik van de Orga Toolkit, zoals uitzendbureaus, loopbaanadviseurs, coaches, selectiepsychologen, detacheringbureaus en recruiters. Dagelijks worden meer dan honderd kandidaten getest. Voor meer informatie over de instrumenten kijkt u op www.orga-toolkit.nl.

Meer informatie:
Marcommit PR
Leonie Bosman-Schouwenaar
Tel. 035-5822730
E-mail: [email protected]  

Trefwoorden: Orga Toolkit

Contact Orga Toolkit

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share