Paula Spitsbaard aangesteld als marketeer bij Orga

Paula Spitsbaard aangesteld als marketeer bij Orga van Orga Toolkit

Door: Orga Toolkit  28-08-2008
Trefwoorden: Orga

Zeist, 28 augustus 2008 – Orga, een HR-adviesbureau voor beoordeling en ontwikkeling van competenties en prestaties van mensen en organisaties, heeft Paula Spitsbaard (24) aangenomen als marketeer. Zij zal zich in deze functie zowel strategisch als operationeel bezig gaan houden met de verdere professionalisering van de marketing- en salesprocessen. Haar verantwoordelijkheden variëren van het schrijven van nieuwsbrieven en organiseren van relatiebijeenkomsten tot het leveren van input voor het marketing- en salesbeleid.

Voor haar aanstelling bij Orga heeft Paula succesvol haar studie Commerciële Economie met de specialisatie Sales & Marketing Management afgerond. Deze studie heeft zij gecombineerd met een minor in Human Resource Management. Vervolgens is zij werkzaam geweest in de werving & selectie bij Randstad als intercedente.

“Mede door mijn studie en werkervaring op HR- en marketinggebied lijkt het mij een uitdaging om als marketeer bij Orga aan de slag te gaan”, aldus Paula. “In de bedrijfscultuur van Orga spelen ambitie en ontwikkeling een grote rol. Sterker nog, het is iets waar iedereen dagelijks mee bezig is. Dit spreekt mij bijzonder aan en ik zie er dan ook naar uit om de communicatie van Orga zowel intern als extern op me te gaan nemen.”


------------------
Noot voor de redactie: bijgesloten een foto op hoge resolutie van Paula Spitsbaard, marketeer bij Orga.

Over Orga
Orga, een middelgroot HR-adviesbureau voor de ontwikkeling van competenties en prestaties van mensen en organisaties, biedt via internet tests aan op het gebied van werving en selectie, assessment, loopbaanadvies en reïntegratie, coaching, training en management development. Met de online toolkit kunnen P&O-professionals op basis van kwalitatieve vragenlijsten een betrouwbaar, genormeerd en valide beeld krijgen van kandidaten tegen lage investeringskosten. Inmiddels heeft Orga meer dan 1000 professionele klanten, zoals uitzendbureaus, loopbaanadviseurs, coaches, selectiepsychologen, detacheringbureaus en recruiters. Dagelijks worden meer dan tweehonderd kandidaten getest. Voor meer informatie over Orga kijkt u op www.orga-advies.nl. Voor de instrumenten kijkt u op www.orga-toolkit.nl.

Meer informatie:
Marcommit PR
Denise van Ooijen
Tel. 035-58 227 30 / 06-470 499 61
E-mail: [email protected]

Trefwoorden: Orga

Contact Orga Toolkit

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share