4.000e vereniging voor marktleider sportsoftware

4.000e vereniging voor marktleider sportsoftware van Sportlink Services

Door: Sportlink Services  13-11-2007

ZEIST- Op 13 november bewijst Sportlink Services wederom dat zij niet zomaar een speler is in de sportwereld. Met 4.000 sportscholen en sportverenigingen is de organisatie, die sportinformatiesystemen ontwikkelt voor sportverenigingen en sportbonden, marktleider van verenigingsapplicaties van sportend Nederland.

Volleybalvereniging Gemini uit Elst is de 4.000e sportvereniging die gebruik maakt van Sportlink Club. De vereniging brengt een uitbreiding van de reeds zeer diverse klantenkring, vele andere soorten sportverenigingen maken al gebruik van de applicatie. Nog geen jaar geleden meldde de 3.000e club zich aan. Dit is een stijging van 1.000 clubs in één jaar. Sportlink is trots op deze forse toename en ziet het als een teken van tevredenheid van sportverenigingen.

Geen enkele andere aanbieder neemt zo´n groot deel van de markt voor haar rekening als Sportlink Services. Volgens Sportlink directeur Jos Swart maken sportverenigingen niet voor niets gebruik van Sportlink Club. ´De applicatie is ontwikkeld ter ondersteuning van de vereniging zodat deze meer tijd heeft voor sport.´ Het is het eerste complete en gebruiksvriendelijke sportinformatiesysteem van Nederland dat door elke sportvereniging gebruikt kan worden, ongeacht de computerkennis van de gebruiker. Het is ook nog eens tegen een zeer lage prijs aan te schaffen. ´We zijn enorm blij met deze geweldige mijlpaal. Sportlink Services wil marktleider in Nederland blijven en zal hiervoor haar uiterste best blijven doen,´ aldus de heer Swart.