window.NREUM||(NREUM={});NREUM.info = {"beacon":"bam.nr-data.net","errorBeacon":"bam.nr-data.net","licenseKey":"f0d35ca3ee","applicationID":"333426","transactionName":"YwFUZUoFCkBVBhZZXFpLd2JoSwJGWAkSQlZHF0RUVAEFQFFLA0NDTA==","queueTime":0,"applicationTime":52,"ttGuid":"A35909E29E5B22E0","agent":""} <meta content="Word.Document" name="ProgId" /> <meta content="Microsoft Word 11" name="Generator" /> <meta content="Microsoft ..." />

Administratiesysteem Sportlink Bond neemt vlucht onder Sportbonden

Administratiesysteem Sportlink Bond neemt vlucht onder Sportbonden van Sportlink Services

Door: Sportlink Services  30-10-2008

In de sportwereld is het de orde van alledag: automatisering en professionalisering.

Sportlink constateert de behoefte aan maximale wederzijdse uitwisseling van administratieve gegevens rondom de georganiseerde sport (tussen bonden en verenigingen). Trend hierin is de digitalisering van deze gegevensuitwisseling. Sportlink Bond biedt onder andere uitgebreide leden- en wedstrijdadministratie, competitieplanning en een financiële module. In combinatie met standaard uitwisselingsmogelijkheden van deze gegevens van de bond naar haar verenigingen, maakt het Sportlink Bond het nummer één softwarepakket voor sportbonden.

 

Verenigingen kunnen met gebruikmaking van sportsoftware pakket Sportlink Club bijvoorbeeld hun ledenadministratie uitwisselen met de bond. De NBB en TBN zullen hun ruim 280 verenigingen onder brengen in de applicatie.

 

Sportlink Services verzorgt sinds 2002 diverse ICT producten en diensten voor de sportwereld. De organisatie biedt een SAAS applicatie en services in de vorm van een sportinformatiesysteem ter ondersteuning van sportbonden en verenigingen en is in korte tijd uitgegroeid tot marktleider in Nederland.