Sportbonden KNKF sluiten zich aan bij marktleider sportsoftware.

Sportbonden KNKF sluiten zich aan bij marktleider sportsoftware. van Sportlink Services

Door: Sportlink Services  07-11-2007

ZEIST- De Koninklijke Nederlandse Kracht Federatie (KNKF) heeft besloten om haar sportadministratie neer te leggen bij Sportlink Services. Dit betekent dat de Nederlandse marktleider van sportsoftware vijf nieuwe sportbonden en 183 verenigingen zal voorzien van een volledig sportinformatiesysteem. De KNVB, NHV, KNKV en KNHB en circa 4.000 van hun verenigingen maken reeds gebruik van de producten en diensten van Sportlink Services.

Inmiddels coördineert Sportlink de ICT diensten voor wedstrijdplanning, scoreregistratie en ranking voor haar sportbonden met samen meer dan 1,5 miljoen sporters. Dit zal met de toevoeging van de NOWB, NOGB, NPB, NBBF en SBN aanzienlijk toenemen.

Sportlink Services is een online ICT service organisatie die zich bezighoudt met zowel de automatisering van sportbonden als sportscholen en sportverenigingen. De organisatie biedt een SAAS applicatie en services in de vorm van een sportinformatiesysteem ter ondersteuning van sportbonden en verenigingen op ICT gebied. De integratie van de applicaties bij de bonden en haar verenigingen zorgt dat er sprake is van informatie- uitwisseling tussen de bonden en haar clubs.