Vogelbescherming Nederland

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Boulevard 12 , 3707 BM Zeist, Utrecht

E-mail

Over Vogelbescherming Nederland

Bescherming van vogels en hun leefgebieden, samen met mensen die onze passie voor vogels en natuur delen, daar staan Vogelbescherming en BirdLife International voor! Onze inspanningen zijn onverminderd nodig. Dat laten de ontwikkelingen in de vogelstand zien. Wereldwijd is één op de acht vogelsoorten bedreigd. Maar liefst 190 soorten dreigen zelfs acuut uit te sterven. Een belangrijke oorzaak daarvoor is het verdwijnen van leefgebieden, zoals tropische bossen.

Voor BirdLife is bescherming en herstel van leefgebieden van vogels dan ook topprioriteit. Bossen stonden internationaal afgelopen jaar extra in de belangstelling. Het was het internationale jaar van de bossen. In Nederland gaat het bosvogels gemiddeld beter af dan veel andere vogelsoorten. Ze profiteren van uitbreiding van het bosareaal en beter bosbeheer. Vogels van het boerenland gaan daarentegen nog steeds achteruit. Voor Vogelbescherming reden zich onverminderd in te spannen voor een vogelrijker platteland.

Ook de stand van bedreigde broedvogels van de Rode Lijst en vogels die via Natura 2000 extra aandacht krijgen blijft laag. Successen zijn er voor deze vogels echter wel degelijk, bijvoorbeeld voor soorten die afhankelijk zijn van moerassen. In het stedelijk gebied, voor Nederland een steeds belangrijker leefgebied van vogels, zien we een wisselend beeld. Van de 50 onderzochte soorten gaan er 26 in aantal vooruit en 17 achteruit. Inspanningen van Vogelbescherming zetten stadvogels duidelijker op de kaart.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Vr
-
Za
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Environmental Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Vogelbescherming Nederland in Boulevard 12, Zeist Utrecht 3707 BM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Zeist Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zeist Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zeist Utrecht, 3707 BM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3688793]