Uw Schilder

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nijverdalseweg 145 , 7461 AG Rijssen, Overste

E-mail - Geen ingevoerd

Over Uw Schilder

Uw Schilder is gevestigd in Rijssen en staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Per 01-07-2011 zijn wij onderdeel geworden van de “Oost Nederland Groep B.V.” Vanuit deze werkmaatschappij opereren wij met de handelsnaam 'Uw Schilder'

Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud en renovatie. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor advies op maat. Onze werkzaamheden bestaan uit:
- schilderwerk
- beglazing
- behangwerkzaamheden
- calculatie en advisering

Als professional willen wij onze klanten graag het beste bieden en zelf op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en eisen die ons vakgebied aangaan. We zijn een AF-erkend schildersbedrijf en aangesloten bij branchevereniging Fosag. “De Federatie van Ondernemers in het schildersbedrijf, Afwerkingsbedrijf en Glaszetbedrijf”

Als afgesproken, goed geschilderd. Voor buiten- en binnenschilderwerk, glas- en behangwerk. Bel ons voor een vrijblijvend advies: 0548-760250, info@uwschilder.com

Wij werken voor: Particulieren, Bedrijven, Stichtingen, VVE's, Gemeenten, Instellingen, Beleggers
Ook in de herfst en winter kunnen wij voor u buiten schilderen!

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Painters

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Uw Schilder in Nijverdalseweg 145, Rijssen Overste 7461 AG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Gratis Offerte diensten in Rijssen Overste beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rijssen Gratis Offerte per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3792678]